Skischoenen aanmeten? Goede keuze!

Verkoopkleding

Het is erg slim om uw skischoenen te laten aanmeten. Want een goede pasvorm op de voet is de manier voor een ideaal ski-gevoel. De beste krachtoverbrenging, een optimaal koppel, een stevige pasvorm zonder wrijving en een aangenaam gevoel onder de voeten zijn slechts enkele van de vereisten voor skischoenen. Het spreekt voor zich dat een skischoen zelden als een handschoen past. Daarom is het des te belangrijker om uw skischoen aan te laten meten aan uw individuele wensen en aan uw eigen voetvorm. Hier leest u hoe dit werkt en waar u op moet letten bij het laten passen van uw skischoenen.

Waarom is het belangrijk om skischoenen te laten aanmeten?

Skischoenen aanmeten is niet iets dat iedereen vanzelfsprekend doet. Zeker niet als er een eerste keer naar de sneeuw getogen wordt om eens te proeven van het skiën. Veel mensen besluiten in zo’n situatie gewoon een skischoen in de winkel te kopen. Afhankelijk van uw schoenmaat en het type skischoen, de skischoen aan en uit. En kijken wat past. Voor sommige mensen kan dit goed werken, maar anderen worstelen tijdens hun ski-avontuur met pijn, drukpunten of een slecht gevoel op de hellingen. Nauwkeurige meting vermijdt problemen.

Voorkomende problemen

Beperkingen en drukpunten op de voet, enkel of onderbeen veroorzaken pijn of belemmeren de doorbloeding. Dit is niet alleen het geval bij zogenaamde “probleemvoeten” maar ook bij veel relatief ‘normale’ voeten. Wat te denken van gevoelloze tenen, drukpunt op de wreef, kramp in de voeten, beknelde kuiten, kleine teen, of enkel. Een Hallux Valgud, dat is een veelvoorkomende bobbel bij de grote teen kan je parten gaan spelen als je in vol ornaat op de berg staat. Daarnaast komen pijnlijke schenen en koude voeten ook veelvuldig voor bij niet goed passende skischoenen. Koude voeten hebben vaak te maken met een slechte doorbloeding. Een slechte doorbloeding kan worden veroorzaakt doordat de skischoen geen goede pasvorm heeft. Als de skischoen niet optimaal past, ontbreekt de nodige precisie in de krachtoverbrenging naar de ski. Dit beïnvloedt het gevoel op de piste en dus direct ook het skiplezier.

Deze ellende wil toch niemand?

Ga daarom voor een goed advies naar een professional. Kijk op de website voor meer informatie. Doe uzelf dit plezier. Zodat de sneeuwpret niet bedorven wordt door slechtzittende skischoenen.

Ontwerp je eigen kledinglabels!

Bedrijfskleding kan veel doen voor je business. Wanneer jouw medewerkers in de horeca werken of op een evenement te vinden zijn, valt die bedrijfskleding natuurlijk op. Als mensen jouw werknemers leuk vinden en de service uitstekend is, zullen ze jouw bedrijf al snel onthouden, mede dankzij de kleding. Wanneer jouw bedrijfskleding van goede kwaliteit is, zullen jouw medewerkers dit ook graag en met trots dragen. Deze kwaliteit begint bij de stof, de maat en de opdruk. Echter kunnen de details zoals kledinglabels het geheel compleet maken.

 

Een leuke boodschap

Wist je dat je kledinglabels geheel zelf kunt ontwerpen? Zo kun je een leuke tekst op het waslabel of maatlabel laten drukken. Ook kun je custom hang tags ontwerpen. Hierop heb je wat meer ruimte om een leuke boodschap te drukken. Echter gooien mensen de hang tags meestal weg wanneer ze de kleding daadwerkelijk gaan dragen, dus is een was- of maatlabel wellicht een betere optie.

 

Als je voor de échte kwaliteit wil gaan, kun je ervoor kiezen om geweven labels te gebruiken. Jouw bedrijfskleding zier er dan direct van hoogwaardige kwaliteit uit. Via een online ontwerptool kun je het gehele label zelf ontwerpen. Naast de kleur en de tekst kun je zelfs de vorm van de geweven labels veranderen. Vind je het leuker om jouw logo op het label te zetten? Ook dat kan zeker!

Zijn sokken in sandalen toegestaan in 2021?

Tegenwoordig zie je steeds vaker wereldsterren die laks hebben aan andermans mening, en zonder enige twijfel sokken in sandalen dragen. Toch zijn deze sterren vaak de trendsetters als het gaat om mode en fashion. Hoe zit dat nou precies met sokken in sandalen? Is dat tegenwoordig als gedoogd?

Jarenlang werd dit beschouwd als een red-flag in de mode. Droeg je sokken in sandalen? Dan had je volgens de maatschappij geen enkel gevoel voor mode en wilde je zichtig laten opvallen dat je hier ook niets om gaf. Er zijn echter recente signalen die erop wijzen dat het dragen van sokken in sandalen, steeds meer in populariteit aan het toenemen is. Nou ja, toenemen is een groot woord. Het wordt in ieder geval minder afgekeurd dan voorheen.

Moet je direct naar je sokkenla rennen om je leukste paar sokken met print tevoorschijn te halen en daarna naar je schoenenkast om je sandalen te pakken? Ja! En nee. Het antwoord is nog niet zo eenvoudig. 

In dit artikel proberen wij deze brandende vraag te beantwoorden, door wat informatie te geven over zowel de geschiedenis, als recente ontwikkelingen in de fashionwereld.

Sokken in sandalen: de geschiedenis

De geschiedenis van sokken in sandalen is heel anders dan je in eerste instantie zou verwachten. Sokken in sandalen stamt namelijk niet af van de Duitse toeristen, maar uit de Egyptische en Romeinse tijd. 

In moderne tijden is het dragen van sokken in sandalen niet alleen acceptabel, maar wordt het ook toegejuigd in Aziatische landen zoals India en China. In deze landen is het dragen van sandalen sowieso meer geaccepteerd, ook in professionele omgevingen. 

In Duitsland en een paar andere plekken in (voornamelijk Oost-)Europa is het ook populair om sokken te dragen in sandalen. 

Je kunt dus wel concluderen dat over het algemeen niemand buiten Noord-Amerika, en sommige delen binnen West-Europa, vreemd opkijken wanneer je voor de dag komt met deze combinatie aan je voeten. Sterker nog, in sommige situaties kan het aanstootgevend zijn als iemand je dat niet doet!

Redenen waarom je sokken niet in sandalen moet dragen

Eerst een aantal argumenten waarom je niet je sokken in sandalen moet dragen. Dit zijn slechts een aantal redenen, gebaseerd op ‘de standaard’ in de huidige maatschappij. Of je het hiermee eens moet zijn, is aan jou om te bepalen.

1. Het ziet er gek uit

Reden 1 om geen sokken en sandalen te dragen, is eigenlijk heel simpel: het ziet er gewoon vreemd uit. Vanuit een mode perspectief zijn sandalen ontworpen om te dragen met blote voeten. Als je deze schoen dan combineert met sokken, werpt dit de hele esthetiek af.

2. Het is niet heel zinnig

Als je het gewoon leuk vindt om je voeten te bedekken door sokken te dragen – wat volkomen begrijpelijk is – waarom zou je er dan wel voor kiezen om open schoenen te dragen? Sandalen zijn juist ideaal voor het luchten van je voeten! Het verslaat dus zowel het doel de sokken, als de sandalen om ze te combineren.

3. De maatschappij is er op tegen

Bij veel mensen wekt het dragen van sokken in sandalen zeer sterke gevoelens op. Ze zijn er flink op tegen en haten deze look absoluut. Ze vinden het kinderachtig of gewoon ontzettend niet modieus. Vaak zijn ze ook niet bang om hun mening tegenover jou te uiten. Of je je hier iets van moet aantrekken? Wij vinden van niet. Iedereen staat vrij om zijn eigen stijl te ontwikkelen.

Redenen waarom je wel sokken in sandalen moet vragen.

Oke, niet doen dus? Zo simpel is het niet. Er zijn namelijk ook een aantal redenen waarom je juist wel sokken in sandalen moet dragen!

1. Wereldsterren beginnen steeds vaker met het dragen van deze combinatie

Zoals de meeste modetrends, zijn het de beroemdheden die meestal als eersten de nieuwe trends omarmen. De laatste tijd zijn er verschillende beroemde mensen gefotografeerd met een paar sokken en sandalen aan de voet. 

Er zijn zelfs enkele beroemdheden die de trend niet alleen hebben omarmd, maar er zelfs hun kenmerkende look van hebben gemaakt, David Beckham en Justin Bieber. En dit zijn geen kleine namen in de fashionwereld.

2. Vertrouwen en opzet

Mode weerspiegelt vaak wie je bent en hoe je je voelt. Als je gewaagde kleding draagt, laat je zien dat je een zelfverzekerd persoon bent en niet veel geeft om de mening die andere over jouw kledingkeuzes hebben. Het dragen van sokken in sandalen is een zo’n gewaagde keuze.

3. Mode blijft zich ontwikkelen

Mode is niet iets wat vast staat. Mode ontwikkelt zich over de jaren heen. Wat nu een trend is kan morgen weer uit de mode zijn. Dat is het hele punt van mode. Regels waren bedoeld om te worden overtreden en als je denkt dat sokken in sandalen comfortabel aanvoelen of er cool uitzien, waarom zou je het dan niet doen? Misschien zorg jij wel voor de nieuwe rage in jouw samenleving, dat is pas cool.

Dus: wel of geen sokken dragen in sandalen?

Sommige vragen hebben geen eenzijdig antwoord. Hetzelfde geldt voor deze vraag. Zeker, jarenlang was dit een bekende red-flag in de mode- en fashion industrie, maar niemand weet exact waarom.

Besluit je om het een kans te geven? Volg dat in ieder geval de volgende adviezen op:

 • Zorg ervoor dat je goede sokken hebt (geen gaten dus!)

 • Als het kan, ga dan altijd voor een paar sokken met print
 • Zorg dat het comfortabel zit (sokken in teenslippers is geen aanrader)

 • Check altijd even het weer, je wilt natuurlijk niet met natte, koude sokken rondlopen


https://www.xpooos.com/nl/sokken/sokken-met-print/

Het belang van juwelen

Verkoopkleding

Juwelen zijn niet alleen versiering om je hals, aan je vingers of bengelend aan je oren. Het is zo veel meer dan dat. Denk er eens over na: juwelen worden cadeau gegeven voor verjaardagen, jubilea, moederdagen, vaderdag, kerstmis en afscheidscadeaus. Niet alleen is het een geweldig cadeau, maar hoe zit het met wat het vertegenwoordigt? Het kan een teken van vriendschap en liefde zijn; sommige mensen doen hun juwelen nooit af, anderen bewaren ze alleen voor speciale gelegenheden en weer anderen ruilen en veranderen hun juwelen elke dag, afhankelijk van hoe ze zich voelen, waar ze naartoe gaan en wat ze dragen. Er wordt gezegd dat het dragen van juwelen de vroegste vorm van artistieke zelfexpressie van de mens is, omdat ze aanvankelijk werden gemaakt en gedragen om degene die ze droeg te onderscheiden van de massa. Er wordt zelfs gezegd dat de mens al juwelen droeg voordat hij kleren droeg, omdat hij wijnranken en bloemen in zijn haar deed.

Vervolgens werden juwelen, zoals dat vaak gaat, een teken van rijkdom: mensen droegen stenen en materialen die hun rijkdom en status lieten zien, en realistisch gezien kan hetzelfde worden gezegd voor vandaag de dag, denk aan de koningin met haar kroonjuwelen of de A-list en hun diamanten die ze huren voor awards. Juwelen zijn echter belangrijker dan dat en voor veel mensen betekenen ze iets, ze hebben ze misschien gekregen van een speciaal iemand of van ergens speciaal, ze kunnen hen herinneren aan een tijd of een plaats, ze kunnen in hun familie zijn doorgegeven. Dan zijn er ook nog de stenen die maanden en sterrenbeelden voorstellen, en er zijn edelstenen en kristallen waarvan gezegd wordt dat ze ziekten kunnen genezen of afweren. Juwelen zijn zoveel meer dan een decoratie en daarom houden wij er zoveel van.

Ben jij op zoek naar prachtige juwelen? Kijk dan eens bij Ti Sento Milano.

3M bescherming (PBM) en Haix werkschoenen

Goed en veilig voor de dag komen met 3M bescherming

Wist u dat 3M marktleider is in veiligheid en persoonlijke bescherming? 3M is een wereldwijd bekend merk en eigenlijk zelfs meer een instituut dan een merk. Overal is het merk van 3M bekend en staat voor kwaliteit en degelijkheid als het gaat op PBM en beveiligingsproducten. 3M werkt continu aan de meest veeleisende veiligheidsvoorschriften en verhogen de veiligheid, beveiliging en productiviteit van mensen, werkplekken, installaties en systemen. Nijhof Safety is leverancier van het kwalitatief hoogwaardige assortiment van 3M Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM).

Al je beschermingsproducten en werkkleding online kopen

Bij Nijhof Safety streven we altijd naar comfortabele, goed ontworpen, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkkleding en werkschoenen. In onze webshop kunnen onze klanten eenvoudig online werkkleding, PBM en werkschoenen bestellen met een keuze uit uitsluitend A-merken. Hierbij hebben we rekening gehouden met de meest voorkomende branches en industrie. Zo hebben we ons kledingpakket afgestemd aan de volgende werkbranches:

 • Brandweer
 • Politie en veiligheid
 • Hulpverlening
 • Jacht- en bosbouw
 • Industrie
 • Militair

Voor bovenstaande branches hebben we in ieder geval de meest complete werkschoenen collectie te koop staan in onze webshop. Van lichte s1 werksneakers tot s2 werkschoenen en uiteraard de veel verkochte s3 werkboots. Hierbij heb je de keuze uit uitsluitend topmerken zoals:

 • Atlas
 • Bata
 • Grisport
 • Haix
 • Quick
 • Sixton

Een passie voor gezonde medewerkers

Nijhof Safety heeft een passie om met haar werkkleding collectie de gezondheid van medewerkers te waarborgen en tegelijk een ideale kledingpakket te bieden dat onder alle omstandigheden functioneel en goed is. We vernieuwen daarom onze werkschoenen op periodieke basis zodat we de nieuwste technologieën kunnen aanbieden voor professionals. We streven natuurlijk daarnaast naar goed ontworpen persoonlijke beschermingsmiddelen die eenvoudig in gebruik zijn tegen scherpe prijzen.

Haix werkschoenen bestellen bij Nijhof Safety | ✓ Ruime voorraad ✓ Officieel dealer ✓ Gratis verzending

Op zoek naar de nieuwste Haix schoenen? Wij hebben ze! Als officiële Haix dealer in Nederland verkopen wij de nieuwste collecties van dit Duitse topmerk. Voorzien van de nieuwste innovatie technieken op het gebied van brandbescherming, snijbescherming, anti-slip zool en high-tech sterke materialen die van lichtgewicht zijn blijft Haix de concurrentie altijd een stapje voor. Niet voor de reden dat de Nederlandse krijgsmacht en Landelijke Politie grote afnemers zijn van Haix werkschoenen.

Krijg advies op maat bij Nijhof Safety

Wil je graag advies krijgen bij het kopen van de juiste werkschoen? Heb je specifieke eisen omdat je werkzaam bent in een bepaalde branche of vakgebied? Of twijfel je gewoon of de schoen groot of klein uitvalt? Neem dan contact op met onze klantenservice via 074-2914085 of mail ons op klantenservice@nijhofsafety.nl.

Bestellingen in onze webshop worden gratis verzonden in Nederland bij besteding vanaf €99,95. Doordat we direct uit voorraad kunnen leveren heb je je bestelling al binnen 2 werkdagen in huis. Is het kledingstuk of schoen toch niet de juiste maat of bevalt deze jou niet? Dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren naar ons winkeladres.

https://www.nijhofsafety.nl

Shop de nieuwste dames truien voor de winter

Deze winter gaan we een hoop leuke kleuren voorbij zien komen, met name pastel kleuren. Word geen grijze en grauwe winter op gebied van kleding. Andere kleuren zoals lichtbruin, lichtgrijs en zwart blijven ook populair, vooral op gebied van jassen. De kleur wit zal een beetje op de achtergrond verschijnen onder truien en in de vorm van een overhemd onder een trui

Flared broeken

Als we het over broeken hebben zal de flared broek onder de vrouwen erg populair zijn, met witte sneakers of laarsjes eronder. Samen met die flared broek zullen we ook veel jeans zien die net wat te brede pijpen hebben dan de skinny jeans die we gewend zijn, dit geeft een wat oudere look en brengt een hoop stijl met zich mee.

Een aantal aanraders voor de vrouwen!

De winter breekt aan dus wordt het koud, de een vindt het gezellig en de ander zit liever in het zonnetje. Maar iets wat zeker is, we gaan weer truien dragen en laten die nou net in alle soorten en maten beschikbaar zijn en passen bij de opkomende mode van deze winter. 

Pastelkleur truien

Een winter trui in een pastelkleur, daar gaan we er veel van zien in de winkels en daarom raden we deze ook aan, modieus en laag in prijs! Ook een jasje toevoegen aan de kledingkast kan geen kwaad, gemaakt van wol of vilt. Dit past echter ook perfect met de bovengenoemde soort trui. Deze jassen zijn niet perse winterjassen maar met een trui eronder zal de kou geen kans maken, bij deze jassen hangt de prijs heel erg af van het merk van de jas. Dus bent u opzoek naar een leuk bovenstuk voor de winter, een jas of een dames trui? Bezoek dan nu alvast wat winkels want de kans is groot dat er al een assortimentje van ligt!

Een lederen rugzak voor naar school

Verkoopkleding

De lederen schoolrugzak is een klassiek, hoogwaardig, nuttig en altijd trendy accessoire. Al duizenden jaren kennen en waarderen mensen uit alle culturen de bijna oneindige gebruiksmogelijkheden en het comfort van een klassieke schoolrugzak.

De lederen schoolrugzak is een hoogwaardige vervanger voor de schooltas. Het combineert design en elegantie met het praktische aspect van een tas. De vele vormvariaties, de keuze van de leersoorten en -kleuren en het ontwerp van de schoolrugzakken maken ze tot een universeel, hoogwaardig en praktisch accessoire dat je niet meer wilt missen als je het eenmaal hebt gekocht.

Veel modellen van kunststof worden na korte tijd lelijk. Een lederen rugzak voor school met gebruikssporen is daarentegen een trenditem met een individueel tintje. Lederen rugzakken voor school zijn praktische metgezellen in eersteklas kwaliteit – of het nu direct voor school is, voor een uitstapje naar de stad of voor een uitstapje naar het platteland.

De lederen schoolrugzak biedt voldoende ruimte voor alle accessoires zoals boeken, notebooks, mobiele telefoon, tablet en lunchbox. Door de meer variabele draagmogelijkheid over 2 schouders is de volledig lederen rugzak dit nog steeds comfortabel op de schouders zit. Zware handtassen daarentegen kunnen gemakkelijker van de schouder glijden.

Het leer dat in veel rundlederen rugzakken wordt gebruikt is slijtvast en houdt de rugzak binnenin droog en zorgt voor een relatief lange tijd voor vrij constante temperaturen binnenin de rugzak. Dus de laptop wordt niet warm of de chocolade wordt niet te zacht voor tussendoor, als het buiten warm zou worden.

Ondertussen zijn er rugzakken van rundleder in verschillende vormen en kleuren, zodat mannen en vrouwen voor elke wens de juiste rugzak kunnen kopen. Of het nu gaat om een stadsrugzak om te winkelen of een rugzak voor de universiteit – leren rugzakken van runderhuid zien er trendy en waardevol uit!

Onvergetelijk cadeau voor een 21 jarige!

Verkoopkleding

Wordt jouw dochter, zus of vriendin binnenkort 21 jaar? Dan is dit een mooi moment om een groot, leuk en onvergetelijk cadeau te geven! 21 worden is een mijlpaal en een belangrijke verjaardag. Je mag een stuk meer en je bent echt volwassen geworden. Wat geef je nu iemand cadeau op zo een mooie leeftijd? Er zijn gelukkig veel verschillende manieren hoe je een 21 jarige kunt verrassen en een onvergetelijke verjaardag kan geven!

Maak het persoonlijk

Een persoonlijk cadeau is altijd een onvergetelijk cadeau. 21 jaar worden is ook een emotioneel moment, omdat zij nu echt volwassen is geworden. Je kunt een leuke video maken waarin je foto’s en video’s deelt van leuke momenten van haar eerste tot haar 21e levensjaar. Je kunt daarnaast ook een boek kopen waarin je foto’s deelt van haar en haar dierbaren en waar iedereen iets leuks opschrijft. Zo kan ze dit altijd bij zich houden waar ze ook naartoe gaat. Ook kun je kiezen voor een sieraad die je beide hebt zodat je altijd op deze manier met elkaar verbonden bent.

Verras haar met een designer item

Nu zij 21 is geworden, is het ook tijd om een mooi designer item cadeau te geven. Het nadeel van een designer item is dat het vaak erg duur is. Gelukkig kun je met een groepje vrienden of met familie een potje maken en daarvan het designer item kopen. Ook zijn er genoeg designers die ook collectie uitgeven met prijzen die niet te hoog zijn. Denk bijvoorbeeld aan Ted Baker tassen of Buddha to Buddha sieraden. Eén van de vele voordelen van designer items is dat het heel lang meegaat en het in sommige gevallen een investering is, omdat het in waarde groeit. Reden genoeg om haar hiermee blij te maken!

Vier haar verjaardag in het buitenland

Niks is leuker dan samen herinneringen opdoen en dat in het buitenland. Op vakantie gaan is niet goedkoop, maar je hoeft dit niet alleen te doen. Je kunt samen met een groepje vriendinnen een weekend naar Parijs of Londen gaan. Dit zijn steden die niet ver reizen zijn, waar je vaak reisdeals kunt vinden en waar je ook met de trein (of zelfs auto) naartoe kunt reizen. Je kunt haar ticket gezamenlijk kopen als cadeau en alvast een planning maken met de leukste activiteiten hierin vermeld. Zo hoeft zij alleen op de reis zelf haar eigen dingen te betalen en het verblijf.

Lees meer over dit artikel : website

Schoenen van Pepe Milan bij Shoelia

Verkoopkleding

Bij Shoelia vindt u diverse kleurrijke heren- en damesschoenen van het spaanse merk Pepe Milan. Pepe Milan is opgericht door Milan in de jaren veertig toen hij werkzaam was als schoenmaker. De schoenen zijn niet alleen gebaseerd op unieke prints en dessins maar komt voort uit passie voor het vakmanschap en comfort. Het familiebedrijf heeft vele generaties overleefd en staat nog steeds voor dezelfde passie als toen. Bij Pepe Milan wordt er gelet op details maar worden kleuren samengesmolten tot een vrolijk en uniek design. 

Oorsprong Shoelia

Shoelia werd in 2013 opgericht door eigenaar Michael nadat hij voor de zoveelste keer niet dé perfecte schoenen kon vinden. Hij was op zoek naar bijzondere en unieke schoenen. Toen vond hij het Spaanse merk Pepe Milan en wist meteen dat dit perfect aansloot op het concept dat hij in gedachten had. Tegenwoordig hebben wij twee winkels in Nederland, in Veenendaal en in Groningen. Wij zijn in beide winkels maandag tot en met zaterdag geopend. Enkele dagen kunt u alleen op afspraak langskomen. 

Zelf een ontwerp maken

Ook kunt u bij ons zelf schoenen laten samenstellen als u niet uw perfecte paar ertussen kunt vinden. Ondanks dat ons assortiment iedere maand wisselt, kunt u kiezen om zelf uw perfecte paar te ontwerpen. Om dit te doen, vragen wij u een afspraak te maken in één van onze winkels zodat wij samen kunnen kijken naar uw wensen en mogelijkheden. Ook kijken wij naar welk model het beste bij uw voet past en welke materialen uw voorkeur heeft. 

Wilt u graag matchende schoenen voor bijvoorbeeld uw trouwdag? Ook dat kan! Alle materialen zijn geschikt voor zowel dames- als herenschoenen waardoor het makkelijk is om dezelfde schoenen te ontwerpen. Naast dezelfde materialen, kunt u ook nog eens kiezen om de modellen te laten borduren om uw schoenen extra speciaal en opvallend te maken. Zo maakt u uw trouwdag nog net ietsje specialer en zal de aandacht zeker naar jullie prachtige schoenen trekken. Houd hierbij wel rekening met een levertijd van 6 tot 8 weken. Doordat alles handgemaakt wordt, vraagt dat wat meer tijd. 

 

Een trui voor de winter

Verkoopkleding

In de winter mag een trui zeker niet ontbreken, net zoals in de zomer een slim fit overhemd niet mag ontbreken. Z loop je er niet alleen lekker warm bij, maar staat zo een trui ook nog heel modieus. Met zo een herentrui voor de winter moet het wel lukken om bij elke gelegenheid er passend gekleed uit te zien. Omdat ieders smaak nu eenmaal verschilt, zal voor het kunnen uitkiezen van zo een herentrui wel gezocht moeten worden naar een geschikte winkel.

Voor welke pasvorm kies je?

Een trui hoeft niet superruim te zitten, maar kan ook een smalle pasvorm hebben. Dit komt lekker sportief over en kunnen zulke truien ook gedragen worden als vrijetijdskleding. Een perfecte combinatie met een winterjas en een passende broek maken alles wel compleet. Ook in de winter moet je er immers goed eruitzien en speelt kleding daarbij een grote rol. Naast truien met eenvoudige uitstraling vindt je er ook met vele gave opdrukken of een capuchon. En wat dacht je van herentruien die compleet met een sjaal komen? Zo blijf je lekker warm en heb je altijd een passende sjaal beschikbaar.

Een wintertrui moet natuurlijk voorzien zijn van lange mouwen en nauwsluitende uiteinden. Met de keuze uit wol, katoen en polyester, is de isolatie wel dik in orde. Laat je dus bij de aanschaf niet beperken en kies eens voor iets aparts. Indien na het bezorgen de trui niet voldoet aan jouw verwachtingen, kan die geretourneerd worden en een andere voor in de plaats worden gekozen.