Verkoop Kleding
Image default
Mode en Kleding

Ontwerp je eigen kledinglabels!

Bedrijfskleding kan veel doen voor je business. Wanneer jouw medewerkers in de horeca werken of op een evenement te vinden zijn, valt die bedrijfskleding natuurlijk op. Als mensen jouw werknemers leuk vinden en de service uitstekend is, zullen ze jouw bedrijf al snel onthouden, mede dankzij de kleding. Wanneer jouw bedrijfskleding van goede kwaliteit is, zullen jouw medewerkers dit ook graag en met trots dragen. Deze kwaliteit begint bij de stof, de maat en de opdruk. Echter kunnen de details zoals kledinglabels het geheel compleet maken.

 

Een leuke boodschap

Wist je dat je kledinglabels geheel zelf kunt ontwerpen? Zo kun je een leuke tekst op het waslabel of maatlabel laten drukken. Ook kun je custom hang tags ontwerpen. Hierop heb je wat meer ruimte om een leuke boodschap te drukken. Echter gooien mensen de hang tags meestal weg wanneer ze de kleding daadwerkelijk gaan dragen, dus is een was- of maatlabel wellicht een betere optie.

 

Als je voor de échte kwaliteit wil gaan, kun je ervoor kiezen om geweven labels te gebruiken. Jouw bedrijfskleding zier er dan direct van hoogwaardige kwaliteit uit. Via een online ontwerptool kun je het gehele label zelf ontwerpen. Naast de kleur en de tekst kun je zelfs de vorm van de geweven labels veranderen. Vind je het leuker om jouw logo op het label te zetten? Ook dat kan zeker!