Schoenen van Pepe Milan bij Shoelia

Verkoopkleding

Bij Shoelia vindt u diverse kleurrijke heren- en damesschoenen van het spaanse merk Pepe Milan. Pepe Milan is opgericht door Milan in de jaren veertig toen hij werkzaam was als schoenmaker. De schoenen zijn niet alleen gebaseerd op unieke prints en dessins maar komt voort uit passie voor het vakmanschap en comfort. Het familiebedrijf heeft vele generaties overleefd en staat nog steeds voor dezelfde passie als toen. Bij Pepe Milan wordt er gelet op details maar worden kleuren samengesmolten tot een vrolijk en uniek design. 

Oorsprong Shoelia

Shoelia werd in 2013 opgericht door eigenaar Michael nadat hij voor de zoveelste keer niet dé perfecte schoenen kon vinden. Hij was op zoek naar bijzondere en unieke schoenen. Toen vond hij het Spaanse merk Pepe Milan en wist meteen dat dit perfect aansloot op het concept dat hij in gedachten had. Tegenwoordig hebben wij twee winkels in Nederland, in Veenendaal en in Groningen. Wij zijn in beide winkels maandag tot en met zaterdag geopend. Enkele dagen kunt u alleen op afspraak langskomen. 

Zelf een ontwerp maken

Ook kunt u bij ons zelf schoenen laten samenstellen als u niet uw perfecte paar ertussen kunt vinden. Ondanks dat ons assortiment iedere maand wisselt, kunt u kiezen om zelf uw perfecte paar te ontwerpen. Om dit te doen, vragen wij u een afspraak te maken in één van onze winkels zodat wij samen kunnen kijken naar uw wensen en mogelijkheden. Ook kijken wij naar welk model het beste bij uw voet past en welke materialen uw voorkeur heeft. 

Wilt u graag matchende schoenen voor bijvoorbeeld uw trouwdag? Ook dat kan! Alle materialen zijn geschikt voor zowel dames- als herenschoenen waardoor het makkelijk is om dezelfde schoenen te ontwerpen. Naast dezelfde materialen, kunt u ook nog eens kiezen om de modellen te laten borduren om uw schoenen extra speciaal en opvallend te maken. Zo maakt u uw trouwdag nog net ietsje specialer en zal de aandacht zeker naar jullie prachtige schoenen trekken. Houd hierbij wel rekening met een levertijd van 6 tot 8 weken. Doordat alles handgemaakt wordt, vraagt dat wat meer tijd.