Verkoop Kleding
Image default
Mode en Kleding

Overhemden

Moderne mannen kunnen tegenwoordig niet meer zonder overhemden. Bij een netjes heren outfit voor op kantoor hoort een overhemd. Je kan ze combineren met een net pak of juist op een spijkerbroek voor een casual look. Op het internet wordt het aanbod in overhemden steeds groter. Je kan nu niet meer alleen kiezen voor een overhemd met streep of effen kleur. Printjes worden steeds hipper en zorgen voor een modieuze look. Eventueel kan je ze combineren met manchetknopen om goed voor de dag te komen. Een echte heer kiest zelfs voor een overhemd als goed begin van de dag. Eventueel staat deze extra stijlvol in combinatie met een stropdas. Combineer meteen je stropdas bij het juiste hemd en zorg ervoor dat je kleding er gestyled uitziet. Steeds vaker zien we een kleurrijke collectie voorbijkomen. Let bij de aanschaf ook goed op de maat. Van sterk getailleerd tot een slim fit. Voor elke man is er een passend model verkrijgbaar. De juiste pasvorm is belangrijk voor de chique uitstraling.

Maak kennis met de Arrow overhemden collectie

Arrow overhemden zijn al sinds 1820 niet meer weg te denken. Het merk werd ooit bekend door hun afneembare kragen. De complete overhemd hoefde daardoor niet meer gewassen te worden. Alleen de kraag kon schoongemaakt worden en de heer kon het overhemd opnieuw aan. Inmiddels wordt het merk in meer dan 100 verschillende landen wereldwijd verkocht. In de collectie kan je terecht voor een paar casual shirts tot moderne Arrow overhemden voor naar het werk. De collectie heeft in totaal drie pasvormen: regular fit, fitted en slim fit. De regular fit sluit goed aan bij de meeste mannen. Zoek je een licht getailleerd shirt? Met Fitted is het shirt licht getailleerd dit geeft het overhemd net een wat sportievere uitstraling. Zoek je een sterk getailleerd overhemd? Je komt dan automatisch uit bij slim fit.

Michaelis overhemden voor Italiaanse kwaliteit

De beste Italiaanse wevers en ateliers werken al sinds 1934 aan Michaelis overhemden. Al sinds het begin van het merk worden de beste materialen gebruikt om tot een perfect eindproduct te komen. Tot op de dag van vandaag is het ook nog steeds een echt familiebedrijf. De complete familie heeft een passie voor design, stoffen en vooral kwaliteit. Ruwe materialen worden door de familie bewerkt tot een prachtig eindproduct. Van Michaelis overhemden ga je nog lang een hoop plezier beleven. Vooral doordat er extra zorg besteed is aan het eindproduct. De filosofie van het oorspronkelijke product is nog steeds terug te vinden in de nieuwe collectie Michaelis overhemden. Slaag gerust voor ieder seizoen met de prachtige designs en stoffen.

 

Lees meer over dit artikel : website