Verkoop Kleding
Image default
Mode en Kleding

3 must have items voor heren

Wat zijn nou echt fijne must have items voor heren? Mensen denken bij must have items vaak aan hele specifieke kledingstukken die je vervolgens moet proberen te stijlen met de rest van je kledingkast. Maar echte must haves zijn eigenlijk de basiskledingstukken. Denk aan dat ene paar schoenen dat je overal bij aan doet, of die broek die zo lekker zit en overal bij past. Bij Malelions kun je veel stijlvolle items vinden die makkelijk te stijlen zijn! Hieronder nog een aantal must have items op een rijtje.

Broeken

Iedere man heeft natuurlijk wel een broek. Toch zijn er veel verschillende soorten broeken. Denk aan de stof of de pasvorm. Om een broek te vinden die helemaal bij jou en je stijl past zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Laten we beginnen met de stof. Er is zoveel keuze. Je kunt kiezen uit wol, katoen, linnen en nog veel meer. Hier is het belangrijk dat je een stof kiest die comfortabel zit. Je moet je broek lang aan hebben dus je wilt wel dat stof fijn aan voelt. Combineer je broek met een mooie trui van In gold we trust en je hebt een waanzinnige outfit. En wanneer je van een broek een must have item wilt maken, moet je ervoor zorgen dat je hem bij meerdere outfits en voor verschillende gelegenheden aan kunt doen. Dus je kunt gaan voor een spijkerbroek, maar die zal minder netjes staan dan bijvoorbeeld een chino broek. Houdt dus rekening met de pasvorm en ook de kleur en het patroon van de broek. Wanneer je dit goed doet, kun je hem bij bijna iedere outfit aan in plaats van alleen op specifieke gelegenheden. 

Schoenen

Een onbreekbaar onderdeel van je kledingkast zijn natuurlijk de schoenen. Ze bieden je voeten bescherming en ondersteuning, maar wat zijn nu echt must have schoenen? De perfecte schoen is een schoen waar je lang in kan lopen en die netjes staat. Zo kun je hem dagelijks aan doen, maar je kunt hem ook aan doen voor wat nettere gelegenheden. Daarom is het belangrijk om aan het doel te denken. Waar ga je deze schoenen voor aandoen? Is het voor het sporten of voor als je uit eten gaat? Wanneer je voor neutrale schoenen gaat (bijvoorbeeld zwart) dan kun je deze al heel gauw bij meerdere outfits en gelegenheden aan doen.

Zwart of wit

Wanneer je kledingstukken in een zwarte, witte, blauwe of grijze kleur neemt zijn deze algauw perfect om in formele setting te dragen. Zo kun je een zwarte broek aan doen naar je werk maar ook naar een formeel feest. Je kunt deze kledingstukken ook makkelijk met andere items combineren en zo heb je eigenlijk altijd een outfit om te dragen.