Verkoop Kleding
Image default
Mode en Kleding

De onmisbare tassencollectie van een moeder

De onmisbare tassencollectie van een moeder 

Elke vrouw vindt een tas mooi om te dragen. Er zijn veel soorten tassen in allerlei designs en maten. Voor elk uitstapje is er wel een tas. Je hebt leuke handtassen, luiertassen, rugzakken, telefoontasjes en zoveel meer. Een tas wordt veel gedragen door vrouwen. Ben je een moeder, dan mogen er een aantal tassen niet ontbreken in je tassencollectie omdat je deze vaak nodig zult hebben.

Een luiertas voor een moeder

Als moeder ga je samen met je kindje wel eens op pad. Je gaat naar de stad, of naar het park om te wandelen, maar ook gewoon een dagje uit. Je moet dan veel spulletjes meenemen van je kindje. Dat kan in een luiertas. Een luiertas is handig omdat deze een overzichtelijke indeling hebben. Dat is praktisch want je hebt meteen alles bij de hand en hoeft niets te zoeken.

Een luiertas is voorzien van aparte vakken. Je kunt in de vakken het flesje of luiers kwijt. Er is zelfs een apart vakje op de luiertas voor de speen. Deze is afsluitbaar. In het grote vak kun je de extra kleding en andere spulletjes in doen. Aan de buitenkant zitten ook vakken waar je wat in kunt doen.

Een luiertas is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Je hebt ook een luiertas in rugzak variant die op je rug wordt gedragen waardoor je handen vrij zijn. Een luiertas is verkrijgbaar in verschillende materialen. Je hebt luiertas leer maar ook luiertassen die gemaakt zijn van katoen. Een waterafstotende luiertas is handig wanneer het regent. 

Een smartphone tasje is onmisbaar voor een moeder

Je moet opletten op het kind wanneer je buiten bent, maar ook moet je bij je telefoon kunnen als er wat zou gebeuren. Je kind kan ziek worden. Een smartphone tasje is dan een oplossing. Je kunt deze omhangen en hebt meteen je telefoon voor het grijpen. In een smartphone tasje kun je telefoon stoppen en andere spullen zoals bijvoorbeeld je bankkaart e.d.

Een handtas voor moeders

Een moeder blijft een vrouw die graag een leuke handtas wilt dragen. Je kunt een handtas kopen in diverse soorten en maten. Een handtas dames is ruim waardoor je als moeder er alles in kunt doen. Zelfs de spulletjes die je nodig hebt voor je kind. Je kunt samen genieten met je kindje van het uitstapje. Het dragen van maar een tas zal comfortabel zijn.