Verkoop Kleding
Image default
Mode en Kleding

Shop de nieuwste dames truien voor de winter

Deze winter gaan we een hoop leuke kleuren voorbij zien komen, met name pastel kleuren. Word geen grijze en grauwe winter op gebied van kleding. Andere kleuren zoals lichtbruin, lichtgrijs en zwart blijven ook populair, vooral op gebied van jassen. De kleur wit zal een beetje op de achtergrond verschijnen onder truien en in de vorm van een overhemd onder een trui

Flared broeken

Als we het over broeken hebben zal de flared broek onder de vrouwen erg populair zijn, met witte sneakers of laarsjes eronder. Samen met die flared broek zullen we ook veel jeans zien die net wat te brede pijpen hebben dan de skinny jeans die we gewend zijn, dit geeft een wat oudere look en brengt een hoop stijl met zich mee.

Een aantal aanraders voor de vrouwen!

De winter breekt aan dus wordt het koud, de een vindt het gezellig en de ander zit liever in het zonnetje. Maar iets wat zeker is, we gaan weer truien dragen en laten die nou net in alle soorten en maten beschikbaar zijn en passen bij de opkomende mode van deze winter. 

Pastelkleur truien

Een winter trui in een pastelkleur, daar gaan we er veel van zien in de winkels en daarom raden we deze ook aan, modieus en laag in prijs! Ook een jasje toevoegen aan de kledingkast kan geen kwaad, gemaakt van wol of vilt. Dit past echter ook perfect met de bovengenoemde soort trui. Deze jassen zijn niet perse winterjassen maar met een trui eronder zal de kou geen kans maken, bij deze jassen hangt de prijs heel erg af van het merk van de jas. Dus bent u opzoek naar een leuk bovenstuk voor de winter, een jas of een dames trui? Bezoek dan nu alvast wat winkels want de kans is groot dat er al een assortimentje van ligt!