Onvergetelijk cadeau voor een 21 jarige!

Verkoopkleding

Wordt jouw dochter, zus of vriendin binnenkort 21 jaar? Dan is dit een mooi moment om een groot, leuk en onvergetelijk cadeau te geven! 21 worden is een mijlpaal en een belangrijke verjaardag. Je mag een stuk meer en je bent echt volwassen geworden. Wat geef je nu iemand cadeau op zo een mooie leeftijd? Er zijn gelukkig veel verschillende manieren hoe je een 21 jarige kunt verrassen en een onvergetelijke verjaardag kan geven!

Maak het persoonlijk

Een persoonlijk cadeau is altijd een onvergetelijk cadeau. 21 jaar worden is ook een emotioneel moment, omdat zij nu echt volwassen is geworden. Je kunt een leuke video maken waarin je foto’s en video’s deelt van leuke momenten van haar eerste tot haar 21e levensjaar. Je kunt daarnaast ook een boek kopen waarin je foto’s deelt van haar en haar dierbaren en waar iedereen iets leuks opschrijft. Zo kan ze dit altijd bij zich houden waar ze ook naartoe gaat. Ook kun je kiezen voor een sieraad die je beide hebt zodat je altijd op deze manier met elkaar verbonden bent.

Verras haar met een designer item

Nu zij 21 is geworden, is het ook tijd om een mooi designer item cadeau te geven. Het nadeel van een designer item is dat het vaak erg duur is. Gelukkig kun je met een groepje vrienden of met familie een potje maken en daarvan het designer item kopen. Ook zijn er genoeg designers die ook collectie uitgeven met prijzen die niet te hoog zijn. Denk bijvoorbeeld aan Ted Baker tassen of Buddha to Buddha sieraden. Eén van de vele voordelen van designer items is dat het heel lang meegaat en het in sommige gevallen een investering is, omdat het in waarde groeit. Reden genoeg om haar hiermee blij te maken!

Vier haar verjaardag in het buitenland

Niks is leuker dan samen herinneringen opdoen en dat in het buitenland. Op vakantie gaan is niet goedkoop, maar je hoeft dit niet alleen te doen. Je kunt samen met een groepje vriendinnen een weekend naar Parijs of Londen gaan. Dit zijn steden die niet ver reizen zijn, waar je vaak reisdeals kunt vinden en waar je ook met de trein (of zelfs auto) naartoe kunt reizen. Je kunt haar ticket gezamenlijk kopen als cadeau en alvast een planning maken met de leukste activiteiten hierin vermeld. Zo hoeft zij alleen op de reis zelf haar eigen dingen te betalen en het verblijf.

Lees meer over dit artikel : website