Verkoop Kleding
Image default
Mode en Kleding

Over de horloges van Tissot

Tissot is een luxe Zwitsers horlogemerk wat onderdeel is van Swiss Swatch Group. De horloges van Tissot kenmerken zich door een hoge kwaliteit en luxe uitstraling. De Tissot horloges waren de eerste horloges met twee tijdzones welke al in 1853 gemaakt werden door Tissot. Het merk was ook de eerste met een horloge van plastic, hout, parelmoer en steen. De horloges zijn van zo een hoge kwaliteit dat Tissot officieel de tijd bij houd voor meerdere wereld kampioenschappen zoals onder andere het wereld kampioenschap fietsen, motorrijden en ijshockey.

Tissot horloge heren

De Tissot herenhorloges kenmerken zich door het combineren van klassieke en moderne elementen. De horloges hebben vaak een tamelijk grote wijzerplaat en opvallende band. De horloges komen in verschillende categorieën op de markt elk afgestemd op een bepaald publiek. Voorbeelden hiervan zijn de T-SPORT, T-CLASSIC en HERITAGE. De T-SPORT lijn richt zich voornamelijk op sporters en liefhebbers van sport. De T-CLASSIC richt zich op de klassieke horloges welke zich kenmerken met termen als elegant en stijlvol. De T-CLASSIC lijn heeft ook moderne horloges het klassiek zit hem meer in het klassiek zijn van het model dan van het horloge zelf. Bij de HERITAGE lijn komen modellen naar voren die te doen hebben met de geschiedenis van het bedrijf, populaire horloges van bepaalde momenten of met een erg opvallend ontwerp.

Tissot horloge dames

De Tissot dameshorloges komen in vrijwel alle categorieën naar voren zoals de T-Gold waar je de gouden horloges kan vinden. Een specifiek op dames gerichte categorie is de T-LADY hier zijn enkel dameshorloges te vinden. De dameshorloges kenmerken zich door een kleiner klokje en dunnere band. Ook hebben sommige banden een typisch vrouwelijk vorm zoals bijvoorbeeld een ringpatroon en zijn er horloges met een bloem op de wijzerplaat.

Waar te koop

De Tissot horloges zijn online bestelbaar bij Tissot via www.tissotwatches.com, wil je liever eerst het horloge komen bekijken dan kan dit bij de betere juweliers in Harderwijk en Dronten welke gemakkelijk te bereiken zijn vanuit onder andere Biddinghuizen, Elburg, Nunspeet, Lelystad, Putten, Ermelo.