Verkoop Kleding
Image default
Mode en Kleding

Matterhorn Moda Groothandel voor Kleding

Sinds kort ben ik de eigenaar van een groot hotel in zuid-holland. En een van  mijn taken die ik heb gekregen is om de boel op te frissen.

 

Kleding voor personeel

Dus ook de kleding van het personeel. Ik heb een stuk of 200 personeel rondlopen daarvoor wil ik allemaal nieuwe kleding aanschaffen. Dit was de eerste keer dat ik zoiets ging doen samen met een paar andere werknemers en al snel kwamen we op een groothandel voor kleding uit. Waar je grote aantallen kleding kan kopen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. We hadden veel keuze en na alles te hebben bekeken hebben we voor een aantal kleding setjes gekozen voor de verschillende fucties van het personeel in het hotel. Toen de kleding aankwam was im heel benieuwd hoe het zou uitpakken. Maar het had niet beter kunnen zijn.

 

 

Goede kwaltiteit kleding van Matterhorn Groothandel voor kleding

Het was perfect van de huishouding tot de receptionistes het stond heel mooi en netjes het straalde professionaliteit uit wat heel belangrijk is. Matterhorn groothandel lingerie is echt een aanrader als je voor een winkel of in mij geval een hotel in grote getallen kleding zoekt. We zaten ruim binnen ons buget en iedereen was meer dan tevreden. Dus mijn eerste ervaring met het inkopen van kleding bij een groothandel is heel goed bevallen!

Lees meer over dit artikel : website