Verkoop Kleding
Image default
Mode en Kleding

Oorbellen mode double dots oorbellen

Met oorbellen kan het eigenlijk nooit misgaan. Een simpel knopje of uitgebreide hangers, oorbellen mode varieert van helemaal hip tot absoluut tijdloos. Daarnaast komen er steeds nieuwe trends in oorbellen mode zoals de double dots oorbellen die momenteel razend populair zijn. Waar ga jij voor kiezen dit seizoen? We hebben de leukste en meest opvallende oorbellen voor je op een rijtje gezet.

 

Ibiza oorbellen

We’re going to Ibiza! En als jij thuis blijft kun je ook op het strand van Scheveningen meedoen met de laatste oorbellen mode in de prachtige Ibiza stijl. Dit zijn oorbellen met veel kleuren en prachtige details. Er worden veel soorten materialen door elkaar gebruikt zoals kralen, stof en metaal. Ibiza oorbellen zijn gemaakt om de aandacht te trekken en dat zul je vast merken als je met deze oorsieraden rondloopt!

 

Statement oorbellen

Als je dacht dat je met Ibiza oorbellen al opvalt moet je eens naar de statement oorbellen mode kijken! Een tijd lang moesten oorsieraden onopvallend en elegant zijn, nu zijn oorbellen weer een uitdrukking van jouw persoonlijkheid. Met deze oorbellen maak je echt een statement over jezelf. De oorbellen in deze categorie zijn haast niet te beschrijven omdat ze zoveel uiteenlopen in stijl, materiaal en kleurgebruik. Je kunt er wel van uitgaan dat je de aandacht gaat trekken met statement oorbellen.

 

Double Dots oorbellen

Als je het over oorbellen mode hebt spreek je over double dots oorbellen, dé mode trend van dit moment! Wat zijn double dots oorbellen? Eigenlijk is het heel eenvoudig, deze oorbellen kun je omdraaien en aan beide kanten dragen. De voorkant ziet er compleet anders uit dan de achterkant. Soms is het formaat anders, soms zijn de kleuren anders en soms is de gehele look compleet anders! Met double dots oorbellen krijg je dus twee sets voor de prijs van één! Logisch dat double dots oorbellen zo populair zijn.

 

Klassieke oorbellen

Weest gerust, voor de klassieke en stijlvolle look kun je ook kiezen uit vele prachtige oorbellen. Van goud, soms met prachtige edelstenen en tegen opvallend lage prijzen! Op deze manier wordt het wel heel interessant om nog een set cadeau te doen aan jouw vriendin. Of bestel gewoon nog een extra set voor jezelf!

 

Of je nu kiest voor trendy double dots oorbellen of klassieke gouden oorbellen, je krijgt altijd uitstekende sieraden voor een zeer scherpe prijs. Je kunt zelfs achteraf betalen dus je loopt geen enkel risico met online oorbellen bestellen!

Lees meer over dit artikel : website