Verkoop Kleding
Image default
Mode en Kleding

Zo kies jij de juiste bh

Zo kies jij de juiste bh

Het kiezen van een bh blijkt voor zowel veel vrouwen als jonge meiden iedere keer weer een flinke uitdaging. De reden is dat ze vaak één keer per jaar een aantal bh’s halen, simpelweg omdat deze fijn zitten. Wat ze zich dan niet realiseren, is dat ook je borsten in een jaar tijd flink kunnen veranderen, maar ook de collectie van de winkel. Wat je dan vaak ziet, is dat er één of meerdere bh’s na enkele maanden de geest hebben gegeven, waardoor het tijd is voor een nieuwe bh. Vaak zien we dan, dat de bh’s die je toe zo fijn vindt zitten er vervelend genoeg nu niet meer zijn. Om dan de juiste bh te kiezen, kan een beste uitdaging zijn. Toch kun je met onderstaande tips heel gemakkelijk slagen.

Ga naar een lingeriezaak

Vooral wanneer je een jaar geleden voor het laatst een normale bh hebt gehaald, is het verstandig weer eens een keer naar een lingeriezaak te gaan. Ze kunnen dan direct even je borsten opmeten, zodat je exact weet dat je huidige maat is. De kans is namelijk altijd aanwezig, door wat voor reden dan ook, dat er een afwijking zit in de maat die je misschien een jaar daarvoor had. Dit kan als oorzaak hebben dat je misschien wat ben aangekomen of afgevallen, maar ook een zwangerschap kan de oorzaak zijn van afwijkende borsten. Kortom, je doet er dus goed aan om niet klakkeloos te vertrouwen op de maat van daarvoor, maar ze gewoon even op te laten meten bij een speciaalzaak. Hetzelfde geldt overigens ook vooren sport bh. Ga er dus ook niet vanuit dat je voorgevormde sport bh van vorig jaar je nog past, want ook hier kan verandering in zijn opgetreden.

Andere pasvorm

De kans dat jij altijd dezelfde pasvorm kiest is relatief groot. Nu is hier niet perse iets mis mee, maar vaak is er veel meer uit te halen dan alleen dat! Door naar een speciaalzaak te gaan en eens advies in te winnen over welk type bh nu eigenlijk het beste bij jouw borsten past, zal je verstelt staan over de tips en adviezen die je toebedeelt krijgt. Bepaalde bh’s laten namelijk je borsten op een andere manier uitkomen, waardoor het geheel een stuk mooier oogt. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld onder een jurk of laag uitgesneden shirt. Wanneer je dan kiest voor een bh met push up, dan zal je al snel ziet dat dit het geheel zeker ten goede komt.