Verkoop Kleding
Image default
Mode en Kleding

String voor man? Keuze genoeg!

Herenstring nog steeds taboe? Nee!

De tijd dat een herenstring taboe was ligt al enkele jaren achter ons. Stringdragende mannen vinden dit kleine kledingstukje heerlijk zitten en ze voelen zich aantrekkelijk tegenover hun man of vrouw. Zelfs mannen met veel lichaamsbeharing kunnen een string dragen. Heren met een zittend beroep, zweren bij het dragen van een string. Zit veel prettiger dan een omhoogkruipende boxershort. Boxershorts gaan bij een zittende houding in de liezen zitten en knellen de boel af. Niet zo comfortabel! Ook krijgen vieze geurtjes bij een boxershort meer kans. De string voor de man laat alles wat vrijer en geven meer ventilatie. 

Strings zijn er voor werkelijk elke man

Nog niet zo erg lang geleden werd de mannenstrings geassocieerd met de homoman. Dit is echter al lang achterhaald. Ook de hetero vindt dit ondergoed een welkome afwisseling van de boxershort. Vriendinnen zijn er ook blij mee, die vinden hun vriend of man ineens vele malen aantrekkelijker. De laatste jaren is de populariteit van de mannenstring toegenomen. Eén van de voordelen is het onzichtbare onder de kleding. Dat de stof tussen de billen wordt gedragen kan als nadeel worden gezien. Dit is, vooral bij een verkeerde maat, niet comfortabel. De mannenstring heeft als voorloper de lendedoek die in het Afrika van vroeger (maar ook nu nog steeds) als beschermer van de mannelijke genitaliën werd gedragen. De string, die na de lendendoek kwam, zorgde voor bescherming, en steun. Tegenwoordig wordt een mannenstring als het meest spannende, mannelijke kledingstukje gezien. Toch hoeft de mannenstring niets met de daad te maken hebben. Veel mannen vinden dit ondergoed gewoon zeer prettig draagbaar. 

Populair? Zeker!

Sinds de jaren ’70 is de string onder mannen pas echt favoriet geworden. In 1974 werd na het ontwerp van de monokini en topless badpak, door de Amerikaan Rudi Gernreich, de mannenstring ontworpen. Daarvoor zag je de string voor heren alleen bij exotische, mannelijke dansgroepen. Pas in de jaren ’90 brak de string voor zowel vrouwen als mannen pas echt door. Voorheen was de string eigenlijk alleen maar te zien bij de exotische danser en de bodybuilder. Op dit moment worden strings door alle lagen van de bevolking gedragen. Strings zijn in allerlei materialen en kleuren verkrijgbaar. Nylon, satijn, katoen, zijde en lycra zijn een kleine greep uit de materialen die gebruikt kunnen worden voor zowel de mannen- als vrouwenstring. 

Herenstring online aanschaffen

Het is prettig, dat je vanuit je eigen woonomgeving je favoriete ondergoed kunt aanschaffen. Geen verkoopsters die over je schouder meekijken of je de juiste maat wel koopt. Gewoon vanuit je luie stoel surfen over de webshop van 4Youwear en de gehele collectie in één keer aanschouwen. Eén van de meest populaire stringmerken voor mannen is de Andrew Christian. Gewaagde, opvallende prints met prachtige kleuren die elke man tot een echte man maakt. Verkrijgbaar in de maten small, medium, large en Xlarge. Kortom, voor een heren string kopen ben je hier aan het juiste adres.

Andrew Christian Diggity Dogg Mesh Jockstrap 

Andrew Christian Diggity Dogg Mesh Jockstrap, een bijzondere naam voor een geweldig stukje ondergoed voor de man. De anatomische correctheid geeft deze jockstrap iets bijzonders. Géén verborgen cups en banden maar toch de ruimte die je voor de genitaliën nodig hebt. Heb je een paar mooie mannenbillen? Dan is deze spannende string precies wat je zoekt. Het materiaal is 86% nylon en 14% spandex. Een comfortabele jockstring die geschikt is voor de man die aantrekkelijk wil zijn voor vriend of vriendin en die houdt van een aangenaam draagcomfort. 

Wanneer is het beter om géén string te dragen

In het gewone dagelijkse leven en spannende weekenden kan de man of vrouw altijd een string aantrekken. Er zijn echter ook situaties waarbij je beter een boxershort of gewone slip kunt dragen. Tijdens het sporten in de fitness is het géén goed idee om een string onder je sportbroekje te dragen. Door de krachtoefeningen die je in de sportschool doet verschuift de string steeds van voor naar achter. Door de wrijving krijg je vervelende schaafplekken. Door transpiratievocht ontstaan broeiplekjes, waar bacteriën welig kunnen tieren.  Ook om blaasontsteking te voorkomen, is dan een ruimere slip of boxershort beter. Vooral voor de vrouw is het beter om géén mooie lingerie met kant etc., tijdens het sporten te dragen. Beter is het om katoen aan te trekken. Nylon etc. heeft niet de mogelijkheid om transpiratievocht op te nemen. 

Zwemkleding kopen 

Het is niet verstandig, om tijdens het kopen van zwemkleding een string te dragen. Bij het passen van een bikini- of zwembroekje zal je normaliter je slipje aanhouden. Draag je op dat moment een string dan komt een groot gedeelte van je geslachtsdeel in aanraking met het stukje plastic wat in de zwemkleding aanwezig is. Velen waren je voor en er zitten altijd bacteriën op dit plastic. Voorkom vervelende schimmelinfecties en/of blaasontstekingen door een gewone slip te dragen tijdens het passen.

Lees meer over dit artikel : website