Hbo-niveaubepaling met capaciteitentesten

Met een capaciteitentest kun je bepalen of je kandidaat of medewerker over hbo-niveau beschikt. Zo kun je zien of het zinvol is om te investeren in een hbo-opleiding voor een medewerker. Of je kunt tijdens selectie of recruitment meten of een kandidaat over hbo-niveau beschikt.

Hbo-niveaubepaling met een capaciteitentest

Je kandidaat werkt al jaren op hbo-niveau maar heeft nooit een diploma of certificaat behaald? Je medewerker wil aantonen dat deze op hbo-niveau functioneert? Of wil je medewerker een (post-)hbo-opleiding gaan volgen maar beschikt de medewerker niet over de juiste diploma’s? Met onze capaciteitentest kun je “bewijzen” dat je medewerker of kandidaat over voldoende hbo-niveau beschikt.

Deelname hbo-opleidingen

Voor deelname aan verschillende (post)hbo-opleidingen is er een eis dat een medewerker kan aantonen dat er over hbo-niveau wordt beschikt.

Alleen zeggen dat iemand hbo-niveau heeft is dan niet voldoende. Wij kunnen met ons hbo assessment aantonen dat je medewerker of kandidaat over hbo-niveau beschikt. Uiteraard hebben wij deze test ook op mbo- of wo-niveau beschikbaar.

Niveaubepaling met een hbo-capaciteitentest is geschikt voor alle personen die een (post-)hbo-opleiding willen gaan volgen, maar niet met diploma’s kunnen aantonen over het juiste niveau te beschikken.

Werkwijze

  • Je kunt de kandidaat of medewerkerbij TestGroup voor een capaciteitentest;
  • Het niveau van de capaciteitentest kiezen (mbo, hbo of wo);
  • Ons client support team stuurt je een bevestiging van de bestelling;
  • Je ontvangt de inloggegevens voor de kandidaat of medewerker per e-mail;
  • De kandidaat of medewerker vult de capaciteitentest in;
  • Wij nemen telefonisch met je de rapporten door (indien gewenst);
  • Je weet of je kandidaat het juiste niveau heeft.

Duur

De totale capaciteitentest duurt 1 uur.

Locatie

De capaciteitentest kan (online) thuis of op kantoor worden afgenomen.

Bestellen

Je kunt de capaciteitentest bij TestGroup voor je kandidaat of medewerker bestellen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het hbo assessment van TestGroup? Neem dan contact met ons op via: 020-2621630 of info@testgroup.eu

 

https://www.testgroup.nl/capaciteitentest/

Ruimte en geld besparen met een kartonpers

Verkoopkleding

Ben je opzoek naar een oplossing naar snel karton persen? Zoek dan niet verder. Ook al is het tegenwoordig het doel minder verpakkingsmateriaal te gebruiken. Het afvoeren van afval is nog altijd een hele klus voor bedrijven. Zelf heb je niet veel zeggenschap over de hoeveelheid karton die gebruikt wordt voor verpakkingen. Echter heb je hier wel veel tijd mee. Het kost namelijk altijd veel tijd en ergernis die onhandige dozen naar een afvalcontainer te dragen. Bovendien raken ze vaak overvol. Dit is met karton persen verleden tijd. Een kartonpers kan het volume afval tot we 90 procent verlagen.

De voordelen

Karton persen zorgt ervoor dat het volume van het afval tot wel 90 procent gereduceerd wordt. Dit kan door de kartonnen dozen ter plekke te verwerken tot handzame pakketten. Dit is het meest efficiënt wanneer de kartonpers centraal geplaatst is. Dit zorgt ook voor minder ergernis betreffend het verplaatsen van kartonnen dozen. Karton persen bespaart niet alleen kostbare tijd. Eveneens bespaar je hiermee ook de kosten in afvaltransport. Het is ook beter voor het milieu. Doordat je alleen karton perst is het afval automatisch gescheiden. Zo kan je het afvoeren naar de gemeentelijke afvalverwerking. Zo zet je de stap naar maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Andere persen

Karton persen heeft dus voordelen voor jouw bedrijf en de maatschappij. Het bespaart niet alleen kosten maar ook tijd. Eveneens is het afval beter te verwerken doordat het gescheiden is. Dit is echter niet alleen mogelijk met karton. Ook andere soorten afval kan je klein persen. Zo zet je ook op andere fronten de stap naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Naast karton persen naar er ook andere afvalpersen beschikbaar op deze website. Per pers zie je de functionaliteiten en voordelen. Een ander voorbeeld is de restafvalpers. Deze is verantwoordelijk voor dezelfde besparing in tijd, ruimte en kosten. Ook een balenpars is populair. Deze kan meerdere soorten afval verwerken.Zomermusthaves: western boots en sandalen

Bereid je helemaal voor op de eerste zonnestralen van dit seizoen met de nieuwste schoenentrends. Ontdek de nieuwste western boots en haal de ware cowgirl in je naar boven! Deze boots zijn weer helemaal terug van weg geweest en wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Of maak je ready voor dit nieuwe seizoen met een paar sandalen met hak. Sandaaltjes zijn helemaal summer proof en staan fantastisch onder al je favoriete outfits! Ben je benieuwd welke items je moet inslaan om er fashionable bij te lopen deze zomer? Wij praten je bij over deze trends en geven je inspiratie voor de aankomende zomermaanden.

Western boots

Enkellaarsjes zijn de ultieme schoenen voor in de herfst en wintermaanden. Maar, er is geen reden om ze achter in je schoenenkast te zetten als de lente en zomermaanden eenmaal zijn aangebroken. Juist doordat je blote benen dit seizoen tevoorschijn komen, is er extra aandacht voor je schoenen. Het ideale moment om je meest trendy schoenen uit je kast te halen. Eén stijl die in het bijzonder extra schittert in deze maanden, zijn de western boots. De trend die vorig jaar al om de hoek kwam kijken, is ook dit jaar niet te ontkennen! Vooral de boots in bruine tinten en met suède afwerkingen zullen veel in het modebeeld terugkomen dit jaar. Prachtig onder een wit zomerjurkje en matchend met een schoudertas met western details. Deze stijlvolle westernboots zijn door de puntige neus, sierstiksels en blokhak de perfecte stoere en vrouwelijke items! Steeds vaker zie je ook laarzen afgewerkt met opvallende dierenprints, borduursels en kleurendetails, super trendy.

Sandalen met hak

Een paar sandalen met hak zijn echte musthaves om deze zomermaanden in stijl voor de dag te komen. Voornamelijk van sandalen in zoete en zachte pastelkleuren worden wij intens vrolijk! Van suikerspin roze, kuikentjes geel en babyblauw tot mintgroen. Deze sandalen met hak staan fantastisch onder een zwierige zomerjurk. Kun jij ook geen genoeg krijgen van deze trend? Combineer dan verschillende pastelkleuren met elkaar in je outfit. Draag bijvoorbeeld een mintgroen sandaaltje met blokhak met een blazer in eenzelfde tint. Dit geeft je een elegante en stijlvolle uitstraling! De pasteltinten zijn daarnaast ook perfect te combineren met wit, grijs of nude tinten. Eindeloos mixen en matchen dus. Voeg jij deze zomer een trendy western boot of stijlvol sandaaltje met hak toe aan je schoenencollectie? Wacht niet langer en kies je favoriete item!

Mexx kleding bij Sans-online

Een gevarieerde kledinglijn is wat de meeste mensen wel aanspreekt. Met een mooie collectie aan kleding, is Mexx wel een koploper. Het merk begon in het jaar 1986. Rattan Chadha voegde zijn mannenmerk Moustache en zijn vrouwenmerk Emanuelle samen tot één merk. De eerste letters van beide merken verbond hij samen met twee xx (kusjes) en zo is de naam Mexx ontstaan. Het merk begon vrij klein, maar is nu inmiddels uitgegroeid tot een grote speler die een goede positie heeft binnen de modemerken. Het merk heeft nu inmiddels een groot aanbod opgebouwd. Zo staat het bekend om de schoenen, fashion producten, accessoires en alledaagse mode. Met de kleding van Mexx in je garderobe kun je er zeker van zijn dat je er dagelijks verzorgd bijloopt en dat je de verschillende kledingstukken makkelijk met elkaar kan combineren. Het merk is geschikt voor iedereen die alles uit het leven willen halen en er niet zo geïnteresseerd in zijn om het perfecte plaatje na te streven. De collectie is geschikt voor zowel jong als oud, mannen en vrouwen en daarmee is dit veelzijdige merk er eentje die niet in jouw garderobe mag ontbreken. Met dit merk ben je een trotse eigenaar van een mooie collectie aan kleding.

Mexx kleding kopen bij Sans-Online

Bij Sans-Online mag het aanbod van dit merk natuurlijk ook niet ontbreken. In het assortiment van Sans-Online vind je de meest uiteenlopende kledingstukken van het merk Mexx. Met name de categorie dameskleding is een mooi aangevulde collectie, met daarin verschillende jurkjes en shirts die je goed kan combineren met andere kledingstukken om een volwaardig outfit te maken. De kleding van het merk is van goede kwaliteit en daardoor is de kledinglijn duurzaam en prachtig om te zien. Truien, blazers, rokken en broeken, de collectie is zeer uitgebreid en goedkoop.

FOR MY FELLOW WOMEN

We are live with our new fall/winter collection and we are so proud! We have new amazing jewelry, new pretty lingerie sets and new beautiful items. But, this MOOST Wanted collection is so much more than just pretty pieces of clothing. With this new collection we want to send a beautiful message to our fellow women.

It is very important that we lift each other up! Together we stand strong and that is where this collection is all about. The items are very unique and diverse, just like we are. We wanted to make our collection as cozy, chic and comfortable as possible. During this terrible pandemic we want you to feel comfortable but chic in times we need to stay at home. This collection is also made to help you look super pretty in a quick way, so you can start the day with lots of energy. When you feel confident and good, you can be your unapologetic selve!

So as you can see, in all of our collections we choose very natural colors. This way it is easy for you to combine all of our items together. Because we don’t look at trends, our items have a long lifespan. This collection we added a new color: Ash Brown. This beautiful color matches really well with our Beige, Off-White and Stone Grey color.

Our fellow women is what has inspired us for this fall/winter collection. We hope by passing this story on, we shared our vision with you. You have already been able to see a large part of our new collection on our website. Today we launched our second drop of our fall/winter collection! More will come soon. Go check it out and have much fun shopping girls!

 

OUR STORY:

For My Fellow Women

She is phenomenally complex 

A great fucking mystery 

That’s her

 

It’s in the swing of her hips 

The curl of her lips

The fire in her eyes

The shape of her thighs

 

But what makes her beautiful

Is not her appearance

Or what she achieves

She rises by lifting her fellow women

 

She stand up for all women around her 

For the circles of women around us 

Weave invisible nets of strength 

That carry us when we feel weak 

Celebrate us when we feel strong

 

She wonders

what would the world look like today

If we, women, didn’t compete with each other but love instead 

Fiercely like when we were young girls

 

She inspires us to rise

To be unapologetically ourselves

To free all the parts of us that have been bound 

To let our voices be heard

 

To seek connection, not consumption 

To choose passion, not profit

To allow courage to run wild within us

 

For the world needs a Revolution

Of Poets, Lovers and Troublemakers Tricksters, 

Rebels and Mystic Travelers

 

For now is the time

To stop fighting the old 

And focus on building the new

 

And maybe

One day

Our fellow women

Do not have to wake up And wonder

 

How did we forget our magic? 

When did we lose our voice? 

Where did we burry our sisterhood? 

I am her. She is me.

 

With love,

 

MOOST Wanted

Deskundig advies van een hypotheekadviseur in Helmond

Verkoopkleding

Een betrouwbare hypotheekadviseur uit Helmond die u van deskundig advies kan voorzien, dat is wat u nodig heeft. Bent u woonachtig in Helmond of omgeving? Dan is het fijn om voor een hypotheekgesprek niet al te ver te hoeven reizen. Een hypotheekadviseur in Helmond is in dit geval voor u ideaal. Uiteraard is niet alleen de locatie van de hypotheekadviseur uit Helmond van belang. De hypotheekadviseur uit Helmond moet uiteraard het vak goed verstaan. U wilt graag een hypotheekgesprek voeren met een hypotheekadviseur uit Helmond die daadwerkelijk verstand van zaken heeft. Zoek, vind en vergelijk de verschillende hypotheekadviseurs en kies voor de beste hypotheekadviseur van Helmond.

Er zijn verschillende soorten hypotheken

Bent u voornemens een huis te kopen en bent u in de veronderstelling dat er slechts één soort hypotheek bestaat? Dan heeft u het mis. Wanneer het aan komt op het afsluiten van een hypotheek is er onwijs veel mogelijk. Een hypotheekadviseur uit Helmond kan u de verschillende mogelijkheden uitleggen. Zo bestaat er bijvoorbeeld een startershypotheek, maar ook een verhuurhypotheek behoort tot de mogelijkheden. Wat de verschillende hypotheekvormen inhouden, kan de hypotheekadviseur uit Helmond verder toelichten. Ga met een deskundige hypotheekadviseur uit Helmond het gesprek aan en ontdek wat uw mogelijkheden zijn. Helder en deskundig advies van de hypotheekadviseur in Helmond is wat u nodig heeft.

Voor welke hypotheekadviseur kiest u?

U wilt een huis gaan kopen en moet hiervoor een hypotheek afsluiten, maar waar gaat u dat doen? Om hierop een antwoord te krijgen, is het raadzaam een gesprek met een deskundige hypotheekadviseur in Helmond aan te vragen. Maar, voor welke hypotheekadviseur in Helmond kiest u? Ook wanneer het aankomt op het kiezen van een hypotheekadviseur uit Helmond zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een hypotheekadviseur die werkzaam is voor de bank of voor een onafhankelijke hypotheekadviseur uit Helmond. Wanneer u kiest voor een onafhankelijke hypotheekadviseur uit Helmond bent u zeker van eerlijk en onafhankelijk advies.