Verkoop Kleding
Image default
Bedrijven

Zo kleed je jezelf zoals dat past bij jou

Vaak wordt er bij kleding aan gedacht om kleding te kopen voor bepaalde gelegenheden of kleding om er mooi uit te zien. Het kan ook gaan om kleding waar je een statement mee maakt. Maar, waarom niet kleden zoals dat precies bij jou past? Niet om iets uit te dragen, maar om gewoon als verlengde van jezelf?

Kleding voor een bepaalde mood

Veel mensen voelen zich niet elke dag hetzelfde. Het kan ook zijn dat je een andere stemming wilt en daar met kleding aan wil werken. Met ander woorden: je kiest kleding op basis van hoe je je wil voelen. Kleding kan daarbij helpen.

Hoe kies je iets dat bij je past?

Voor sommige mensen is het geen punt om kleding te vinden die ze leuk vinden. Maar, als je zoekende bent naar een stijl die bij jou past, kan je dat best onzeker maken. Een hulpmiddel kan zijn: hoe zie je jezelf als persoon of hoe wil je graag zijn? Ben je stoer, romantisch, praktisch, klassiek, misschien een tikkeltje elitair, uitdagend, noem maar op. De meeste mensen zijn vaak een mix van alles. De kunst is om met kleding die juiste mix te vangen in kleding. Ga eens een dag naar verschillende winkels en ontdek welke kledingstukken welke eigenschappen naar voren laten brengen. Soms kan het ook zijn dat je graag dingen wil verzachten. Kun je soms nogal hard overkomen, maar wil je dat eigenlijk niet? Dan kan het helpen om ‘iets zachts’ aan te trekken. Denk aan bijvoorbeeld zachte stoffen, maar ook aan zachte kleuren.

Oscar en Jane

Kies vooral voor kleding die bij jou past. Soms helpt het ook om naar het merk te kijken. En dan blijkt dat een bepaald merk heel goed bij jou. Past bijvoorbeeld de kleding van Oscar en Jane bij jou? Ga dan kijken in de collectie van Oscar en Jane. Niet iedereen vindt hetzelfde leuk. En, zoals er genoeg mensen zijn die niet van de kleding van Oscar en Jane houden, zijn er ook genoeg mensen die hier wel enorm blij mee zijn. Soms is het een mix van allerlei merken, waarmee je uiteindelijk je eigen stijl ontdekt. Het belangrijkste is om vooral de winkel in te stappen en dingen te passen, ook als dat buiten je comfort is.

https://www.ldhmoda.nl/merken/oscar-en-jane