Verkoop Kleding
Image default
Bedrijven

Must have voor de grote Mickey Mouse liefhebber!

Er zijn liefhebbers en echt hele grote liefhebbers van Mickey Mouse. Er zijn ontzettend veel leuke gadgets te krijgen als het aankomt op spullen van Mickey Mouse, maar er is nu wel echte een must have die je eigenlijk niet mag missen…

Mickey mouse hoodie

Er is namelijk tegenwoordig ook een hele gave Mickey Mouse hoodie, die je niet mag laten liggen. Met deze Mickey Mouse hoodie ben je de koning of koningin te rijk. Op deze Mickey Mouse hoodie staat een prachtige schets van Mickey Mouse. Het lijkt net alsof het erop getekend is. Heel mooi en ontzettend smaakvol. Dat komt ook omdat de hoodie in gebroken wit is, wat een beetje het effect geeft van dat mooie wat oudere papier. Maar, gelukkig is het niet zo dat de Mickey Mouse er getekend opstaat. Anders was de tekening er na een wasbeurt er al zo weer af. Nee, gelukkig is de voor- en achterkant van deze hoodie bedrukt.

Wat deze trui zo fijn maakt is ook dat het een hoodie is. Dus je kunt ook lekker, als je zo’n dag hebt dat je even niet gestoord wil worden, de muts over je hoofd heen trekken. De capuchon is trouwens ook nog eens verstelbaar en heeft een trekkoord.

Alsof al die voordelen nog niet genoeg zijn: de hoodie heeft mooie geribbelde manchetten. Dit geeft een stijlvolle look.

Hoeveel fan ben jij?

De wereld kent veel Mickey Mouse fans. Ook in Nederland en België. De meeste fans hebben wel een kledingstuk van Mickey Mouse in de kast en vaak hebben ze ook nog wel een beker of iets dergelijks in huis. Daarnaast hebben veel fans nog opnames op dvd van Mickey Mouse. Er is echter natuurlijk nog veel meer van Mickey Mouse verkrijgbaar. Maar, heb je nu al die uitzonderlijk gave hoodie van Mickey Mouse? Nog niet? Dan is het wellicht hoog tijd om die hoodie nu te kopen! Veel plezier alvast met deze geweldig mooie hoodie.

https://pfashion.nl/product/mickey-mouse-hoodie-gebroken-wit/