Verkoop Kleding
Image default
Bedrijven

Verkopen van een huis gaat tegenwoordig sneller dan verkoop van kleding

Iedereen heeft weleens het idee gehad om oude kleding van de hand te doen en te verkopen via Marktplaats of weg te geven aan vluchtelingen of immigranten. Het verkopen van kleding is echter lastiger dan het lijkt. Zo in zo zit niemand te wachten op tweedehands kleren en het weggooien is dan eigenlijk de beste optie. Het verkopen van de oude woning is daarbij juist heel makkelijk. Uiteraard is dit niet met elkaar te vergelijken. Maar het is grappig om te concluderen dat de verkoop van oude kleding een lastiger opgave is dan een verkoop van een huis. Puur vanwege het idee dat een huis verkopen echt iets groots is.

Huis verkopen zeer toegankelijk geworden

Het verkopen van een huis kan tegenwoordig op zoveel manieren. De opkopers en makelaars komen gewoon bij je langs om dit te mogen uitvoeren. Waar komt deze gekte vandaan? Waarom is dit steeds normaler geworden? Dit heeft te maken met de gekte op de huizenmarkt. Iedereen wilt de laatste beschikbare huizen opkopen. Enerzijds om er winst op maken, anderzijds om zelf nog een relatief betaalbaar beleggingspand te bezitten. Het is also de huisjesmelkers hun slag slaan en in feiten is dat ook zo! Nederland is een klein en krap land en dat is te merken ook. Particulieren kunnen nietmeer aan een woning kopen als zij geen ton op de rekening hebben staan. En beleggers hebben een overschot aan investeringsmogelijkheden. En een investering is iets wat zich terugverdient. Denk hierbij aan rendement op de verhuurd van huizen. Maar ook de restwaarde die dan voor een beelgger haar of zijn pensioen is.

Alle soorten huizen en vooral starterswoningen in de grote steden

Beleggers, investeerders en opkopers zijn vooral geïntersseerd in huizen die verhuurd kunnen worden tegen goede rendementen. Deze huizen staan in de grote stad, de omliggende steden, maar dit gebied breidt zich steeds meer uit. Niet enkel de randstad is populair, maar ook steden als Eindhoven, Zwolle, Groningen, Maastricht en andere steden. En die gebieden worden ook groter!

 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/