Verkoop Kleding
Image default
Bedrijven

Jullie bijzondere dag

Als het goed is, is jullie trouwdag een van de belangrijkste dagen in jullie leven. Een gemiddelde bruiloft kost zo’n vijftienduizend euro. Voor dit bedrag wil je uiteraard wel dé perfecte dag hebben.

De eerste stappen

Het eerste wat jullie moeten beslissen, bij het plannen van een bruiloft, is de datum waar het op gaat plaatsvinden. Zonder datum kunnen jullie geen locatie kiezen, dus als de datum geprikt is, kunnen jullie al de volgende beslissing nemen.

Waar gaat het gebeuren? Hier komen een aantal extra vragen bij, zoals willen jullie buiten trouwen? Dan hebben jullie, als het goed is, een datum in de lente of zomer gekozen. Of trouwen jullie toch liever binnen?

Contacteer de locaties die jullie hebben uitgekozen, met de datum(s) dat gekozen zijn.

Het thema

Welk thema gaan jullie gebruiken, voor de decoratie en aankleding? Het thema kan ook mooi terug komen in de jurk en het pak dat jullie hebben gekozen.

Topsuits

Bij Topsuits krijg je trouwpakken voor heren in allerlei stijlen. Deze worden mooi aangepast naar het figuur van de bruidegom. Een mooie stijl is casual chic heren. De stijl, casual chic heren, kun je gemakkelijk combineren met vele verschillende thema’s. Topsuits helpt je graag het perfecte pak te vinden voor jullie trouwdag.

De jurk

De juiste jurk kiezen kan ook een moeilijke opgave zijn. Laten we beginnen met jouw figuur. Kies een jurk vorm dat de juiste lichaamsdelen accentueert.

Wie mag er komen?

Maak de gastenlijst op tijd klaar! Zo kunnen jullie gemakkelijker het budget berekenen per persoon, in verband met eten en drinken. Jullie kunnen dan ook snel aan de slag met de uitnodigingen, zodat er minder mensen al iets anders gepland hebben.

Wat gaan jullie eten?

Zo nu weten jullie wie er komt, waar het gaat plaats vinden en welk thema het is. Dan wordt het tijd om te bedenken op welke manier jullie eten en drinken gaan serveren. Zoals een buffet of zittend aan tafel? En wat gaan jullie eten?

https://www.topsuits.be/