Verkoop Kleding
Image default
Bedrijven

Ruimte en geld besparen met een kartonpers

Ben je opzoek naar een oplossing naar snel karton persen? Zoek dan niet verder. Ook al is het tegenwoordig het doel minder verpakkingsmateriaal te gebruiken. Het afvoeren van afval is nog altijd een hele klus voor bedrijven. Zelf heb je niet veel zeggenschap over de hoeveelheid karton die gebruikt wordt voor verpakkingen. Echter heb je hier wel veel tijd mee. Het kost namelijk altijd veel tijd en ergernis die onhandige dozen naar een afvalcontainer te dragen. Bovendien raken ze vaak overvol. Dit is met karton persen verleden tijd. Een kartonpers kan het volume afval tot we 90 procent verlagen.

De voordelen

Karton persen zorgt ervoor dat het volume van het afval tot wel 90 procent gereduceerd wordt. Dit kan door de kartonnen dozen ter plekke te verwerken tot handzame pakketten. Dit is het meest efficiënt wanneer de kartonpers centraal geplaatst is. Dit zorgt ook voor minder ergernis betreffend het verplaatsen van kartonnen dozen. Karton persen bespaart niet alleen kostbare tijd. Eveneens bespaar je hiermee ook de kosten in afvaltransport. Het is ook beter voor het milieu. Doordat je alleen karton perst is het afval automatisch gescheiden. Zo kan je het afvoeren naar de gemeentelijke afvalverwerking. Zo zet je de stap naar maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Andere persen

Karton persen heeft dus voordelen voor jouw bedrijf en de maatschappij. Het bespaart niet alleen kosten maar ook tijd. Eveneens is het afval beter te verwerken doordat het gescheiden is. Dit is echter niet alleen mogelijk met karton. Ook andere soorten afval kan je klein persen. Zo zet je ook op andere fronten de stap naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Naast karton persen naar er ook andere afvalpersen beschikbaar op deze website. Per pers zie je de functionaliteiten en voordelen. Een ander voorbeeld is de restafvalpers. Deze is verantwoordelijk voor dezelfde besparing in tijd, ruimte en kosten. Ook een balenpars is populair. Deze kan meerdere soorten afval verwerken.