Verkoop Kleding
Image default
Bedrijven

De beste herenoutfits voor 2022!

De zomerdagen staan weer voor de deur en dat betekent veel gezellige avondjes, borrels en vrienden bezoekjes. Voor deze gelegenheden is het wel van belang dat je goed voor de dag komt. Hierbij is natuurlijk niet belangrijker dan een chique outfit! Wij geven je een aantal tips om er op je best uit te zien.

Pullover met overhemd

Een stijlvolle pullover is een zeer geschikte optie voor het hele jaar door. Deze kun je dragen in basic kleuren, zoals: zwart, beige of donkergrijs. Ook de kleur Bordeauxrood is een goede keus, die tijdens de gezellige feestdagen niet verkeerd zal staan. De pullover is gemakkelijk te combineren met een overhemd. Belangrijk bij deze outfit is: dat de kraag van het overhemd zichtbaar blijft, terwijl de rest van het overhemd onder de pullover wordt weggewerkt. Dit zorgt voor het gewenste chique effect. Kies voor een overhemd met een feestelijk patroon, in een lichtere kleur dan je pullover, of natuurlijk gewoon voor een wit overhemd.

Pak met overhemd

Misschien draag je een pak voor je werk. Maar grote kans bestaat dat jij alleen een pak draagt voor unieke gelegenheden, zoals: bruiloften, speciale zakelijke gelegenheden of natuurlijk kerst! Wanneer je bent uitgenodigd voor een chique diner, of gasten ontvangt, dan is een net pak een goed idee. Dit zorgt ervoor dat jij er netjes uitziet op elke foto. Draag onder het pak een overhemd, met eventueel een stropdas of vlinderstrik om je outfit compleet te maken. Wanneer je bent uitgenodigd voor een informeler feest bent uitgenodigd, zou je eventueel een T-shirt onder het pak kunnen dragen. Echter geeft dit gelijk een minder chique uitstraling.

Coltrui met pantalon

Aan het eind van december is het natuurlijk erg gezellig, maar het kan natuurlijk ook flink koud zijn. Dan is een coltrui ideaal, deze houd je warm en is ook nog eens erg modieus. Je kunt ook hier weer gaan voor een basiskleur, zoals: beige, wit, grijs of zwart. Met de feestdagen is het ook mogelijk om een (Bordeaux)rode coltrui te kiezen, deze past helemaal bij de elke sfeer. Om de outfit een nog chiquere draai te geven, kun je het beste een pantalon onder de coltrui dragen. Geschikte kleuren hiervoor zijn bijvoorbeeld donkergrijs en zwart.

Zomermode

Natuurlijk dragen we niet altijd het hele jaar door warme kleding. Voor de lente- en zomermaanden is het ook vaak lekkerder weer. In deze tijden gaat men vaak naar het strand, het zwembad of op vakantie. Daarbij is ook heren badkleding erg belangrijk. Je wilt jezelf namelijk wel comfortabel voelen als je in jouw zwembroek rondloopt buiten. Zoals ieder jaar is er bij heren badkleding weer veel keuze. Er wordt veelal gebruik gemaakt van felle kleuren en verschillende motieven op de zwembroek.

https://www.badkleding.com/bkd/heren/