Verkoop Kleding
Image default
Bedrijven

Geld nodig? Verkoop je spullen!

Soms ben je nou eenmaal in geld nood. Je hebt in een maand net te veel uitgegeven dan dat je eigenlijk kon. Dit kan natuurlijk iedereen wel eens gebeuren en zeker als je jong bent. Mocht je nou toch dringend geld nodig hebben, kijk dan eens in je huis wat je kunt verkopen!

 

Meubels

De nummer 1 meest verkochte items op marktplaats zijn tweedehands bankstellen. Als je een oud bankstel hebt en je zet deze op marktplaats, dan is die waarschijnlijk na een dag al verkocht. Dit geldt overigens voor bijna alle meubels. Zeker antieke hardhouten meubels kunnen soms veel geld opleveren. Een bijkomend voordeel is dat je het niet naar de kringloop of sloop hoeft te brengen, maar dat iemand het zelf komt ophalen. Als je dus snel een paar extra tientjes wilt verdienen is het zeker de moeite waard om op zolder te kijken naar oude meubels die je kunt missen.

 

Elektronica

De meeste mensen hebben ergens nog wel een reservetelefoon liggen die eigenlijk nooit gebruikt wordt, of een oude tv voor als de goeie kapot gaat. Negen van de tien keer liggen reserve spullen zoals bijvoorbeeld een oude telefoon of- tv enkel stof te vangen in plaats van dat ze daadwerkelijk gebruikt worden. Om die reden kan je er ook voor kiezen om ze direct te koop aan te bieden. Zeker als je smartphone nog in goede staat en relatief nieuw is, kan je er veel geld voor krijgen. Hoe langer je wacht, des te goedkoper die wordt. Daarom kan je het beter zo snel mogelijk verkopen wanneer je een nieuw abonnement hebt afgesloten. Eerlijk is eerlijk: als je nieuwe smartphone kapotgaat breng je hem waarschijnlijk dezelfde dag nog naar een reparatie winkel. Negen van de tien keer wordt die dan ook dezelfde dag gemaakt en heb je dus helemaal geen reserve telefoon nodig.

 

Oude kleren

Tweedehands kleding is zeer gewild en er zijn verschillende apps en platformen waarop je jouw tweedehands kleding kunt aanbieden. Kleding en sneakers in goeie staat kan veel geld opleveren. Voordat je jouw sneakers te koop aanbiedt is het wel slim om ze met sneaker cleaner goed schoon te maken. Met sneaker cleaner krijg je zelfs de hardnekkigste vlekken eruit. Sneaker cleaner koop je in verschillende schoenenwinkels en op het internet. Ook je oude kleding wil je misschien even wat extra aandacht geven door ze met speciale wasmiddel te wassen. Hierdoor zien ze er weer fris uit en stijgt de waarde direct.

https://sneakersreinigen.nl/