Verkoop Kleding
Image default
Bedrijven

Stoere kledingitems voor vrouwen en meisjes

Tegenwoordig is het gelukkig geen taboe meer: stoere kleding voor vrouwen en meisjes. Steeds meer geldt dat het vooral erom gaat dat je aantrekt dat bij je past. Wil jij een stoere look? Dan kan dat gewoon! Hier de must-haves voor een stoere look.

Cowboylaarsjes dames

Natuurlijk waren vroeger de cowboylaarzen vooral voorbehouden voor de mannen. Tegenwoordig is het ook een heel mooi stoer item voor dames. Cowboylaarsjes voor dames zijn er in alle maten en soorten. Ook zijn ze verkrijgbaar in allerlei kleuren. Je kunt dus prima een outfit samenstellen waarin alles goed combineert.

Meisjes laarsjes

Wat voor de vrouwen geldt, geldt natuurlijk ook voor de meisjes. Meisjes laarsjes zijn er ook in allerlei leuke modellen en kleuren. Het voordeel van laarsjes is sowieso dat de rest van de kleding minder snel vies wordt.

Stoere Riem

Er zijn natuurlijk ook hele girly riemen, maar er zijn ook hele stoere riemen. Handig om dit in dezelfde kleur te doen als de cowboy laarsjes. Zo steel je ook nog eens de show met een mooie matching outfit. Voor een stoere riem kom je vaak uit bij een wat bredere riem en een grote gesp.

Groot horloge

Er is meer verkrijgbaar dan een zilveren horloge afgezet met diamantjes. Met name een horloge met een brede band en een grote klok wordt vaak als stoer gezien. Ook leer of nep-leer komt stoer over.

Je houding

Het meest stoer? Dat ben jezelf. Daar kan geen kleding item tegenop. Niets zo stoer als een mooie zelfverzekerde houding. Daar helpen cowboy laarzen en een stoere riem zeker bij. Maar, het is superbelangrijk dat je goed staat en niet met half afgezakte schouders jezelf onzichtbaar maakt.

Wil je dus die stoere dame of dat stoere meisje zijn? Weet dan dat echt stoer zijn, in jezelf zit. Stoere kleding items kunnen daarbij helpen. Maar, het echte werk komt van binnenuit. Men zegt wel dat je door een stoere houding aan te nemen, je jezelf ook stoerder gaat voelen. Doen alsof je stoer bent, is een goede oefening. Daar is niets mis mee. Uiteindelijk ga je het voelen.

https://www.bootstock.nl/nl/dames/