Verkoop Kleding
Image default
Zakelijk

Meisjeskleding voor jouw hippe kleine meisje

Wat hebben we genoten met zijn allen van die uitgebreide gesprekken aan de ontbijttafel, zonder stress om jouw dochter op school te brengen. Of wat dacht je van het samen boodschappen doen met jouw kleindochter? Of de korte bezoekjes aan jouw nichtje, om je nichtje te helpen bij de tafel van 8. Het kon allemaal. Het werd ineens allemaal mogelijk doordat we verplicht werden om onze kinderen/kleine meisjes thuis te houden. 

Thuisonderwijs, samen spelen in de tuin, een balletje trappen op het dichtstbijzijnde sportveld. We waren kortom op elkaar aangesteld. Het zorgde voor vele irritaties, maar het allermeest voor de mooie momenten, waarvan net al enkele voorbeelden zijn gegeven. Deze momenten zullen echter minder worden; want ze mogen weer. De kinderen mogen weer naar school. Wellicht is dit ook weer het moment dat er nieuwe meisjeskleding aangeschaft moet worden. 

De trends 

Net zoals er allerlei fashion trends gaande zijn voor vrouwen, zijn deze er ook voor meisjeskleding. Je wilt immers wel dat jouw kleine meisje er in haar nopjes verzorgt uitziet wanneer ze de school instapt. Om je op weg te helpen geven wij je hierbij de huidige trends op dit moment. 

Print voor je kind 

De titel verraad het al, prints zijn helemaal in. Dit jaar is met name de tie-dye variant ongelofelijk populair. En een leuke bijkomstigheid, met een paar elastiekjes en een potje textiel verf, creëer je dit ook nog eens gemakkelijk zelf!

Comfortable denim 

Denim, zoals een spijkerjasje of een mooie meisjes jeans is altijd goed. Echter is er een trend gaande voor comfortable denim. Hierbij kun je denken aan een denim broek van stretch stof. Zo creëer je een sportieve en stoere look, misschien wel passend bij jouw stoere kleine meisje!

Flared pants 

Net zoals voor vrouwen, zijn de flared pants ook een trend in de kinderfashion wereld. Bovendien heb je deze flared pants in verschillende kleuren, maar ook van verschillende materialen. Neem dus vooral een kijkje online of in de winkel, want ze zijn overal!

Duurzaam 

Tot slot is duurzaamheid de laatste trend in de fashionwereld voor meisjes. Duurzame kleding heb je in allerlei soorten en varianten. Vaak is dit bij het item zelf aangegeven door een duurzaamheids-keurmerk. Je betaalt er echter vaak wat meer voor, maar het is daarentegen wel beter voor het milieu en dit is geen onbelangrijke les voor jouw kleine meisje. Kortom, er zijn ontzettend veel manieren om jouw kleine meisje hip van huis te sturen!