Verkoop Kleding
Image default
Aanbiedingen

Redenen waarom je een zoldertrap moet kopen

Ben je op zoek naar een zoldertrap? Dan heb je ontzettend veel keus. Wanneer je ruimte beperkt is dan zijn de zoldertrappen van Van Eldik Ladders een goede optie.

Zoldertrap

De zoldertrap is simpelweg een trap om twee verdiepingen met elkaar te verbinden. Met de zoldertrap die wij leveren heb je het gemak van een vaste trap. Je bespaart echter veel ruimte doordat je de trap weer kunt verplaatsen wanneer je klaar bent met het gebruik. De zoldertappen zijn gemaakt van grenenhout of eikenhout. Beide trappen zijn even stevig. Je ziet aan de nerf van het hout het verschil. Eikenhout heeft namelijk een fijnere structuur dan de grenenhouten trap.

Degelijke bevestiging

Je hebt met de zoldertrap het gemak van de vaste trap. Helemaal met de accessoires die wij erbij leveren voor je. Zo hebben we een bevestigingsrail in ons assortiment. Samen met een set haken heb je op deze manier een degelijke bevestiging voor je zoldertrap. Je bevestigt de rail aan de bovenzijde van de muur. De haken, die je op de zoldertrap monteert, haak je vast aan de bevestigingsrail. Zo heb je een stevige verbinding. De meeste mensen kopen twee bevestigingsrails. De tweede plaats je hoger. Hierdoor hang je de zoldertrap op. Doordat de rail hoger is geplaatst hangt de trap netjes recht aan de muur. Zo bespaar je helemaal veel ruimte.

Meten

Om de juiste trap voor jouw zolder uit te kiezen hebben we een handige rekenmethode ontwikkeld. Het enige wat je doet is de verticale afstand meten van de zolder tot aan de vloer. Daarna kijk je op onze rekentabel. Hier zie je direct welke trap je nodig hebt. Met daarbij ook de afstand die de trap heeft van de muur tot de plaats waar je hem op de grond zet. Dit wordt de uitslag van een trap genoemd.

Complete trap

Onze zoldertrappen worden compleet en in elkaar gezet bij je bezorgt. Je hebt er dus zelf geen werk meer aan. Uiteraard hebben we de trappen netjes ingepakt zodat ze onbeschadigd bij je thuisbezorgd worden.

Bestel je zoldertrap bij Van Eldik Ladders

De beste zoldertrappen zijn bij ons verkrijgbaar. Dat mag je ook van ons verwachten. Sinds 1891 maken we bij Van Eldik Ladders zelf de ladders en trappen. Je weet hierdoor zeker dat je een echt degelijk, ambachtelijk product in huis hebt gehaald. Twijfel je over welke trap het beste geschikt is voor jou. Dan mag je ons altijd bellen voor het beste advies.

 

https://www.vaneldikladders.nl/