Verkoop Kleding
Image default
Cadeau

Een halsketting kiezen

Als je moeite hebt met het kiezen van een nieuwe halsketting, denk dan aan de lengte en de stijl die je wilt dragen. Een te lange ketting laat je buste zien en is niet flatteus voor je figuur. Draag er ook geen die te kort is. Kies in plaats daarvan een ketting die bij meerdere outfits past en niet te lang is. Een goede manier om een perfecte halsketting te kiezen is te bedenken hoe je garderobe eruit ziet en welke stukken daar het beste bij zullen passen.

 

Hangers trekken de ketting in het midden naar beneden

Hangers zijn decoratieve ornamenten die aan een ketting hangen. De meeste hangers zijn gemaakt van metaal en hebben een steen of een ander brandpunt. Hangers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, en kunnen variëren van eenvoudige ontwerpen tot uitgebreide kunstwerken. De hanger wordt met een hanger aan de ketting bevestigd. Dit soort hangers kan aan elke halsketting worden gedragen, dus ze zijn een goede keuze voor elke gelegenheid.

 

Vermijd lange halskettingen voor vrouwen met grotere borsten

De buste lijn is een bepalend kenmerk van het figuur van een vrouw, en het dragen van een lange ketting die daaronder eindigt is geen goed idee. De lengte van de ketting moet op de juiste plaats boven de buste lijn uitkomen. Als de lengte van de ketting te lang is, zal het de buste groter doen lijken dan ze in werkelijkheid is. Lange halskettingen met delicate kettingen en hangers moeten vermeden worden omdat ze de neiging hebben naar één kant te vallen.
Kies een halsketting die bij meerdere outfits past

Bij het kopen van een halsketting zijn er een aantal dingen die u in gedachten moet houden. De lengte van de ketting moet een overweging zijn, evenals of de ontvanger lang of kort is. Voor wie klein is, is het beter halskettingen op kraag-, choker- of prinsessenlengte te gebruiken, terwijl langere mensen met verschillende lengtes kunnen experimenteren. Als je een hoekige halslijn hebt, overweeg dan om een hanger met een V of hoekige vorm te kiezen. Deze ketting zal er elegant en stijlvol uitzien met een verscheidenheid aan outfits.

 

Kies een halsketting die niet te lang of te kort is

Ten eerste, denk aan je gezichtsvorm. Een rond gezicht werkt goed met kortere kettingen, terwijl een vierkant of hartvormig gezicht er beter uitziet met langere kettingen. Degenen met ovale gezichten kunnen elke lengte dragen, maar langere kettingen zijn het meest flatterend voor hen. Denk ook aan de stijl van de halsketting. Bijvoorbeeld, een lange halsketting kan mooi staan bij een coltrui.

Als je een halsketting kiest, wil je een paar regels in gedachten houden om een conflict tussen je halslijn en je halsketting te voorkomen. Houd in gedachten dat gewaagde halskettingen en accessoires het beste passen bij eenvoudige kleding. Bijvoorbeeld, als je jurk een halternek heeft, zullen felle sieraden er geweldig uitzien met een witte top. Echter, als je een jurk draagt met een kraag of een ander detail in de buurt van het gezicht, zal een gedurfde ketting botsen met het ontwerp.

 

Vermijd het dragen van een halsketting die uw gezichtsvorm nabootst

Wanneer je een halsketting kiest, vermijd dan een stuk te kiezen dat je gezicht meer vierkant dan hartvormig doet lijken. De gezichtsvorm van uw halslijn, voorhoofd, en kin zal grote invloed hebben op de manier waarop een sieraad zal kijken op je gezicht. Om uw gezichtsvorm te ontdekken, pak een uitwisbare stift, een spiegel, en je haar stropdas. Kus je spiegelbeeld en zeg dat je van haar houdt. Trek de vorm van je gezicht over op het papier, en beoordeel het resultaat.