Verkoop Kleding
Image default
Aanbiedingen

Flared pants en jouw figuur

 

De flared pants: razend populair. De broeken zijn razend populair, omdat ze bij vele figuren goed staan. De flared pants zijn de broeken met wijd uitlopende pijpen. Er zijn enorm veel verschillende printen voor op de broeken verkrijgbaar. Niet ieder lichaam is hetzelfde. Vele dames hebben verschillende figuren. Wij vertellen jou graag meer over de verschillende lichaamsfiguren in combinatie met de broeken. Voor iedereen vindt jij de perfecte flared pants. Lees snel verder en ontdek welke flared pants geschikt zijn voor jou. 

A-type 

Bij het A-type zijn de heupen van jouw lichaam breder dan jouw schouders. Kies voor de flared pants in de donkere kleuren en ga daarnaast voor een opvallende top. Een donkere kleur op de broek zorgt voor smallere heupen. Als je als A-type een klein buikje hebt, dan kan je kiezen voor een jasje om het buikje te bedekken. Het jasje geeft jouw bovenlichaam extra body. Door de lengte zal het buikje minder opvallend zijn. Het is belangrijk om het jasje niet te laten eindigen bij het breedste gedeelte. De volledige focus valt namelijk op het uiteinde van jouw jasje. 

V-type 

Bij een V-type zijn jouw schouders breder dan je heupen. Precies het tegenovergestelde van het A-type. Een flared broek in een opvallende kleur zal jou prachtig zijn. De top boven je flared broek hoeft niet opvallend te zijn. De wijdere pijp van de flared broek, in combinatie met een opvallende kleur, zorgen voor de juiste balans tussen jouw heupen en bovenlichaam. 

H-type 

Als je een H-type bent, dan zijn jouw schouders en heupen ongeveer even breed. Er is geen duidelijke taille aanwezig. Je hebt geluk, want enorm veel broeken passen bij de vorm van jouw lichaam: broeken met een rechte pijp, flared pijp en zelfs de bootcut. Jij dient wel rekening te houden met de natuurlijke balans tussen jouw heupen en schouders; deze moet je niet verstoren. Om je figuur in de juiste balans te houden, kan je kiezen voor een top die wat ruimer valt.

 

https://flrd.nl