Verkoop Kleding
Image default
Management

Easiest business to start from home

 

De gemakkelijkste zaak om vanuit huis te beginnen

1. Begin een podcast

Podcasts zijn een van de populairste vormen van webinhoud geworden, vooral onder jongeren. Experts voorspellen dat er tegen 2022 140 miljoen podcast-luisteraars zullen zijn in de V.S. Het zal geen verrassing zijn dat dit aantal in de nabije toekomst zal stijgen tot 164 miljoen in 2024.

Als je zeker bent van je vaardigheden op het vlak van communicatie, audiobewerking en socialemediabeheer, is een podcast beginnen misschien iets voor jou.

Om je kansen op succes te vergroten, moet je: Investeren in eersteklas audio-apparatuur, opnamesoftware en podcast-hosting, en een microbenbenbenadering ontwikkelen.

Waarom niet proberen te verkopen aan iedereen? Gewoon omdat algemene podcastonderwerpen je niet zullen helpen om een aanhang op te bouwen, want door al het lawaai op het internet zal je niet veel mensen kunnen bereiken.

Het juiste onderwerp vinden voor je podcast is geen gemakkelijke taak, want het moet smal genoeg zijn om mensen aan te trekken, maar breed genoeg om veel afleveringen te bevatten.

Als je geen goede ideeën kan bedenken, kan je beginnen met een algemene lijst, je favoriete thema’s kiezen en ze tot miniatuurtjes beperken.

DIY zelfstudie, tech reviews, video game reviews, voeding en specifieke diëten, gastheer-geleide workouts, geleide meditatie, boek aanbevelingen en reviews, en alternatief leven (vanlife, tiny house, off-grid leven, enz.) zijn slechts enkele van de ontelbare dingen waarin je je kan specialiseren. Een handvol podcast-onderwerpen.

OK, maar hoe word ik verondersteld geld te verdienen? Wel, tot je het vertrouwen van je luisteraars gewonnen hebt, is affiliate marketing de zekerste manier om je podcast te gelde te maken. Eens je publiek duizenden luisteraars heeft bereikt, kan je geld beginnen verdienen met je Patreon pagina.

Redenen om een podcast te beginnen:

Volgens Statista heeft 57% van de Amerikanen al naar audio podcasts geluisterd;

Als ze goed gedaan worden, creëren podcasts verschillende grote online zakelijke mogelijkheden, waaronder het aantrekken van sponsors en adverteerders, het omzetten van afleveringen in blog posts, het verkopen van hun eigen producten/diensten, en het opbouwen van waardevolle connecties; en

Je podcast publiek zal geen nieuws van concurrenten horen (podcast exclusiviteit).

2. Verkoop digitale producten op Gumroad

Digitale producten op Gumroad

Zoals sommigen onder u misschien al weten, is Gumroad een online platform dat gebruikers toelaat om cursussen en andere digitale producten te verkopen, waaronder iconen, emoji’s, C4D scènes, brush packs, comics, recepten, plugins, sjablonen, top 10 lijsten en meer crypto Skill.

Als u een materiedeskundige bent van welke aard dan ook, kunt u: Uw kennis en ervaring omzetten in een aanzienlijk inkomen door online cursussen aan te bieden aan studenten en iedereen die wil leren. Met Gumroad kunt u een online winkel voor uw digitale producten maken op zijn platform en deze insluiten op uw website.

Bovendien stelt Gumroad zijn klanten in staat om: Snel verkopen en betaald krijgen. Gumroad heeft een flexibele pagina-editor waarmee je in een paar minuten een prachtige storefront kunt maken.

In termen van het ontvangen van betalingen, kunt u met Gumroad: eenvoudige lidmaatschappen maken (uw klanten hebben toegang tot uw inhoud zolang ze zich abonneren), abonnementen instellen (maandelijks, driemaandelijks, jaarlijks, enz.) en uw publiek de mogelijkheid geven om: Zij noemen prijs.

Redenen om digitale producten te verkopen op Gumroad:

Gumroad biedt een gratis plan (geen transactiekosten) voor alle soorten makers;

Met Gumroad kunt u betalingen in meerdere valuta’s accepteren, evenals betalingen via PayPal en creditcards.

Gumroad staat u toe om kortingscodes te maken voor uw producten; en

Met Gumroad kun je je publiek laten groeien door updates te plaatsen, e-mails te versturen en geautomatiseerde workflows te gebruiken.

Lijkt Gumroad niet geschikt voor uw online cursus? Maak je geen zorgen, er zijn vele andere opties voor jou beschikbaar. Je kunt je leerreis beginnen op Teachable, SkillShare, Udemy, ClickBank en JVZoo.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/auto-koper/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/