Verkoop Kleding
Image default
Winkelen

Waarom je een motor jas voor het voorjaar nodig hebt

Persoonlijk vind ik het dragen van een goede leren motor jas echt een statement piece. Hoewel de motor jas eerder voornamelijk in de mannen afdeling hing, zijn ze tegenwoordig ook veel op de vrouwen afdeling te vinden. De motor jas heeft dan ook veel liefde gekregen het afgelopen decennia. De grootste reden hiervoor is het feit dat de leren jas een tijdloze uitstraling heeft. Of je nou een zwarte, bruine of rode leren jas hebt, het is een onmisbaar item in iedere garderobe.

Hoe combineer je een leren jas?

Hoewel de zwarte motor jas het meest tijdloos is, geeft een gekleurde leren jas een meer vrouwelijke uitstraling. Zo kan je een rode leren jas combineren met een paar hakken om de look af te maken. Rood is echter ook prachtig om mee te experimenteren. Het is namelijk een primaire kleur waardoor je vaak met meerdere felle kleuren wegkomt. Hierdoor is je outfit een stuk gewaagder waardoor je meer blikken zult vangen. Ook een fel blauwe leren jas is hier een mooi voorbeeld van. Door deze te combineren met een rode broek zul je een enorm stoere outfit creëren.

Monochroom gaan

Als jouw kledingstijl niet vrouwelijk is, kun je ook de stoerheid van zwarte motorjassen van leer omarmen. Zo kun je de stoerheid van de zwarte jas omarmen door compleet monochroom te gaan. Combineer je zwarte leren motorjas met zwarte jeans- en schoenen. Deze outfit geeft je een “don’t mess with me” vibe en zal je enorm veel zelfvertrouwen geven!

Combineer hem met een jurk

Zowel een little black dress als een bloemenjurkje kunnen gecombineerd worden met een motor jas. Het toevoegen van een motor jas aan een jurkje geeft namelijk wat neutralisatie aan je outfit. Hiermee bedoelen we dat je het vrouwelijke van een jurk combineert met de stoerheid van de leren jas. Hierdoor zal je een evenwichtige outfit creëren. Deze outfit is ook perfect voor een eerste date omdat het zowel het vrouwelijke en het stoere in je outfit naar boven haalt.

Comfortabel met een legging

Of je nou onderweg bent naar de sportschool of een legging simpelweg lekker vindt zitten: een leren jas kan je outfit zeker opfrissen. Onze tip is dan ook om een paar heerlijke sneakers en een simpele hoodie onder je motor jas te dragen. Hierdoor ben je niet alleen super comfortabel maar ook nog eens stylisch. Er is een leren motor jas voor iedereen, elke is weer net een beetje anders. Dus, uit jezelf door het dragen van jouw motor jas. Misschien is een gekleurde jas echt wat voor jou, of heb je liever een paar franjes aan de mouwen: elke leren jas is uniek.