Verkoop Kleding
Image default
Winkelen

112 Meldingen Prinsenbeek

In het mooie Brabantse dorp Prinsenbeek gebeurt ook weleens wat. Zo worden er regelmatig meldingen gemaakt bij het alarmnummer 112. Deze meldingen variëren van kleine ongelukken tot grote branden en van inbraken tot vermissing van personen. In dit artikel nemen we een kijkje in de wereld van de 112 meldingen in Prinsenbeek.

Melding 1: Brand in de Dorpsstraat

Afgelopen dinsdagmiddag ontstond er paniek in de Dorpsstraat toen er brand uitbrak in een van de winkelpanden. De hulpdiensten werden snel gealarmeerd en waren binnen enkele minuten ter plaatse. Dankzij hun snelle optreden kon de brand snel worden geblust en zijn er gelukkig geen gewonden gevallen. Wel is er flinke schade aan het pand.

Melding 2: Inbraak bij de Vomar

Afgelopen nacht is er ingebroken bij de lokale Vomar supermarkt. De daders hebben een raam geforceerd en zijn vervolgens de winkel binnengegaan. De politie werd direct gealarmeerd en heeft een zoektocht ingesteld naar de verdachten. Helaas zijn ze nog niet gevonden. De schade aan de winkel is groot en de eigenaar is flink gedupeerd. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Melding 3: Vermissing van Mevrouw Jansen

De 82-jarige Mevrouw Jansen wordt al enkele dagen vermist. Ze is voor het laatst gezien bij haar woning aan de Beeksestraat. De politie heeft al diverse zoekacties gehouden, maar tot op heden zonder resultaat. Buurtbewoners en vrijwilligers helpen massaal mee met het zoeken naar Mevrouw Jansen. Als u informatie heeft over haar verblijfplaats, wordt u dringend verzocht contact op te nemen met de politie.

Conclusie

De 112 meldingen in Prinsenbeek laten zien dat er ook in dit mooie dorp genoeg gebeurt. Of het nu gaat om een brand, inbraak of vermissing, de hulpdiensten staan altijd paraat om snel op te treden. Het is belangrijk dat inwoners alert zijn en verdachte situaties melden. Samen zorgen we voor een veilige en leefbare omgeving in Prinsenbeek.

Voor meer informatie over de actuele 112 meldingen in Prinsenbeek kunt u terecht op de website van Lokaal Nieuws Prinsenbeek.

.