Verkoop Kleding
Image default
Kinderen

Hier koop je online babypakjes

De zoektocht naar de perfecte babykleding is soms uitzichtloos. Je ziet door de bomen vaak het bos niet meer en qua stijlen lijken de collecties van de meeste webshops ook nog eens enorm op elkaar.

Dit is precies de reden dat de oprichtster van de webshop Keurig Kindje de webshop heeft opgezet. Haar doel is om met deze webshop een onderscheidende collectie aan te bieden. Het onderscheidend vermogen zit hem met namen in het feit dat het enkel items bevat die in Europa zijn geproduceerd en die van Europese merken komen.

Onderscheidende Collectie

De stijl van de items is iets waar je echt alleen bij hen voor terecth kunt, althans online. Keurig Kindje positioneert zich als dé plek waar je stijlvolle babykleding kunt kopen. Qua prijsklasse zitten ze ook iets hoger, maar de prijs/kwaliteit verhouding is zeker in balans. In tegnestelling tot in China geproduceerde items gaat de babykleding en de mooie babypakjes die Keurig Kindje aanbiedt meerdere kindjes mee, zonder dat het model verliest.

Waarom raad ik hen aan?

Zelf ben ik ook moeder van twee en ik weet dat het onde is als kelding slechts een aantal weken gedragen kan worden omdat ze er anders alweer uitgroeien en omdat de kwaliteit vaak niet goed genoeg is moet ik dat bij mijn volgend kindje weer opnieuw doen. Tenzij…

Je babykleding koopt van échte kwaliteit die ervoor zorgt dat het gemakkelijk door 2 of 3 kindje gedragen kan worden. Dan rest de vraag; is goedkoop dus echt duurkoop? In dit geval zal ik zelf volmondig zeggen: JA.

 

Om die reden raad ik je aan om voortaan babypakjes en boxpakjes te kopen die van hoge kwaliteit zijn en die je dus meerdere kinderen kunt laten dragen, want dan kan je de aankoopprijs namelijk makkelijk delen door 2 of 3. En dan is de aankoop van wat duurdere babykleding toch een goede aankoop en investering.