Verkoop Kleding
Image default
Beauty en verzorging

Een housewarming in je mooiste outfit!

Een housewarming in je mooiste outfit! 

Ben je pas geleden verhuisd? Dan is het tijd voor een housewarming in je mooiste kostuum! Een housewarming is letterlijk een viering ter ere van het betrekken van een nieuwe woning. Hier komt wel wat bij kijken, lees hieronder wat allemaal precies.

  1. Maak een gastenlijst

Als eerste is het goed om na te denken over de gastenlijst. Wil je iedereen uitnodigen of houdt je het klein. Let hierbij op de grote van je huis. Woon je niet groot? Dan is het ook handig om op meerdere momenten van de dag mensen uit te nodigen. Nodig je familie ‘s ochtends, collega’s ‘s middags en vrienden ‘s avonds uit. Dan ben je er in een dag vanaf en heb je de rest van het weekend om bij te komen. Tuurlijk kun je ook verschillende avonden pakken in de week. Het is compleet aan jou.

Denk er ook over na om je nieuwe buren uit te nodigen. Zo kunnen ze ook zien hoe de woning is geworden en kan je alvast een goede band met ze opbouwen. Nog een voordeel: als ze zelf op het feestje zijn, zullen ze niet snel gaan klagen over geluidsoverlast. 

  1. Neem de tijd en kleed je leuk aan!

De verleiding is ontzettend groot om gelijk met je nieuwe huis of appartement te pronken door middel van de housewarming. Maar om je stress levels laag te houden, kun je dat beter niet doen. 

Je wilt natuurlijk wel dat het echt helemaal af is en dat er geen dozen meer staan die je eigenlijk nog moet uitpakken.Dit omdat het gewoon nog niet helemaal af voelt. Neem daarom de tijd! Al organiseer jij je housewarming vijf weken later, dat is helemaal prima. Voel je niet opgejut om gelijk een feest te organiseren.

Een groene jurk van Topvintage zou een optie kunnen zijn om goedkoop, maar toch met een luxe look een housewarming te vieren.

  1. Pak niet te veel uit

Een nieuw huis? Dat kost klauwen met geld. Het kopen van nieuwe meubels of een nieuwe kopen loopt flink in de kosten. Daarom kun je het beter simpel houden met eten en drinken. Iedereen is er uiteindelijk toch om je huis te bekijken. Je hoeft dus zeker geen bijzondere decoratie aan te schaffen. Een beetje feestversiering en wat ballonnen kunnen al veel doen. 

Heb jij al zin om je housewarming te organiseren? Volg deze stappen en je bent er helemaal klaar voor.

 

https://www.verkoopkleding.nl/een-housewarming-in-je-mooiste-outfit/