Verkoop Kleding
Image default
Banen en opleidingen

Virtual structural designer – Witteveen+Bos

Wil jij de spil zijn in het ontwerpproces in een icoonproject als de Oosterweelverbinding in Antwerpen?

Onze infrastructuurprojecten roepen complexe vraagstukken op waarvoor relevante professionele disciplines nodig zijn om een ​​geïntegreerde benadering van ontwerp en implementatie te hanteren om ondersteunde oplossingen te verkrijgen. Disciplines als wegontwerp, architectuur, constructief en geotechnisch ontwerp, technische installatie, landschapsontwerp, waterbeheer, planning en kostenberekening moeten in hoge mate samenwerken om te komen tot het beste, integrale en intelligente ontwerp dat voldoet aan de wensen en eisen. Van onze klanten.

Als virtueel constructief ontwerper is het jouw taak om geometrische 3D-modellen van gebouwen (bijvoorbeeld tunnels, viaducten of ondergrondse gangen) te bouwen met een team van bouwpersoneel, geotechnische ingenieurs en ontwerpmanagers in Autodesk Revit. U kunt kennis over de constructie gebruiken om tot een haalbaar basisontwerp te komen. Op basis hiervan verkrijgt uw 3D-model tijdens het ontwerpproces informatie van andere professionele disciplines.

Er moeten aanpassingen worden gedaan en eerdere oplossingen moeten worden heroverwogen. Jij bent de sleutel in dit ontwerpproces en zorgt voor uniforme informatie voor alle disciplines zodat iedereen gebruik kan maken van de laatste informatie. Je integreert alle deelontwerpen van de disciplines die betrokken zijn bij het 3D-model, bepaalt de conflicten tussen verschillende deelontwerpen en zoekt naar oplossingen gerelateerd aan deze conflicten. Uw onmisbare 3D-model is de maatstaf van de ontwerpstatus van onze klanten.

Onder andere met behulp van VR- en AR-technologie weet je hoe je onze klanten (zoals degenen die in de buurt van het project wonen) tastbare en transparante ontwerpen kunt maken.

Wat wij vragen

 • Hoger beroepsonderwijs of universitair onderwijs in civiele techniek of bouwkunde;
 • Een sterke interesse in de nieuwste (design) technologie en de wens om voorop te lopen;
 • Teamspeler, gemakkelijk te communiceren en blij met de ideeën van anderen;
 • Flexibele instelling en sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Kennis van Autodesk Revit en / of Autodesk Civil 3D is een pré.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie in een bruisende organisatie;
 • Samenwerken met jonge en enthousiaste collega’s in een multidisciplinair team;
 • Ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in het project;
 • Gedetailleerde begeleiding en uitgebreide interne en externe opleidingen;
 • Speciaal trainingsprogramma voor pas afgestudeerden: “Introductieprogramma”;
 • Competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen + Bos is een advies- en ingenieursbureau dat wereldwijde oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken in de sectoren water, infrastructuur, milieu en bouw. In een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers aan interessante projecten in binnen- en buitenland in een multidisciplinair projectteam. Ons werk vereist altijd nieuwe kennis en nieuwe verantwoordelijkheden, daarom is persoonlijke en professionele ontwikkeling noodzakelijk en gemotiveerd. Onze medewerkers zijn ambitieus en streven ernaar om hun best te doen en de beste kwaliteitsresultaten te leveren. Heb persoonlijk initiatief en ondernemersgeest. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

https://www.vindazo.nl/keywords/designer.html