Verkoop Kleding
Image default
Woning en Tuin

Kledingdozen kopen

Speciale dozen voor kleding

Je gaat verhuizen naar een nieuwe woning. Dit is op zichzelf al een dure aangelegenheid en zal dus niet je hele garderobe gaan vervangen, logisch dat je dozen zoekt voor je kleding. Voor het verhuizen van je kleding gebruik je daarvoor geschikte garderobedozen. Dit zijn dozen special ontworpen op jouw kleding veilig te verhuizen. Zorg dat je tijdig de juiste dozen in huis hebt, een goede voorbereiding is het halve werk.

Geschikte materialen

Heb je kasten met deuren of lades? Kies voor geschikte materialenom je kast veilig te verhuizen. Je wilt uiteraard voorkomen dat er tijden een verhuizing lades of deuren beschadigen.

Kies voor kwaliteit

Koop je verhuisdozen niet bij een bouwmarkt, de dozen zijn niet stevig en  zijn gemaakt van dunner karton. Met een minimale belading zullen deze dozen al scheuren en zakt de boden snel door. Hiernaast heb je vaak een flink aantal meters tape nodig om de doos bij elkaar te houden, niet echt efficiënt. 

Je weet nu welke dozen je niet moet kopen, maar welke koop je wel? Kies voor de kwalitatieve autolock dozenvan Verhuisdozen.store. Deze dozen hebben een draagkracht foto 100kg en een stapelwaarde tot wel 200kg, ook heb je geen tape nodig om deze dozen bij elkaar te houden. Gemaakt van dik karton en binnen 1 seconden klaar voor gebruik. 

Twijfel je nog? Kijk eens rond op internet, er is veel te vinden over verschillende verhuisdozen. Kijk niet alleen naar de prijs. Wanneer je kiest voor een professionele verhuisdoos voorkomt dit schade en ben je onderaan de streep alsnog het goedkoopste uit.

 

 

https://verhuisdozen.store/product/garderobebox-of-kledingbox/