Verkoop Kleding
Image default
Beauty en verzorging

Persoonlijke Coach Den Haag, Rotterdam, Leiden, Gouda

Of je nu alleen of in groepsverband een traject wilt volgen, er is een persoonlijke coach voor iedereen in Den Haag, Rotterdam, Leiden of Gouda bij JE BENT MEER. Bij groepscoaching is er sprake van persoonlijke begeleiding in teamverband, maar sta je altijd centraal als individu. Elke groep kent een thema waar aan gewerkt kan worden, bijvoorbeeld grenzen leren stellen of weer in balans komen. Het voordeel van de groepscoaching is dat je een lager tarief betaalt, maar gelijke doelen kunt realiseren als tijdens de individuele coaching.

Persoonlijke coach voor iedereen in Den Haag, Rotterdam, Leiden of Gouda

Een persoonlijke coach in Den Haag, Rotterdam, Leiden of Gouda vind je bij JE BENT MEER, dat gevestigd is in Papendrecht. Je kunt daar onder meer voor individuele coaching terecht, maar het is ook mogelijk om een groepstraject te volgen. Ook daarin staat het individu uiteraard centraal. Door de persoonlijke begeleiding leer jij je innerlijke krachten kennen en leer je op een inspirerende wijze je eigen leven vorm te geven op de manier zoals jij dat wilt Tijdens het coachingstraject krijg je bij JE BENT MEER bovendien meer inzicht in jezelf en leer je effectiever te communiceren

Kennismaking persoonlijke coach Den Haag, Rotterdam, Leiden of Gouda

Wil jij individueel of in groepsverband je persoonlijke doelen realiseren, maak dan meteen een afspraak met je persoonlijke coach vanuit Den Haag, Rotterdam, Leiden of Gouda. JE BENT MEER is per mail te bereiken via info@jebentmeer.nl of telefonisch via 06-54325260. In het gratis kennismakingsgesprek wordt de coachvraag bepaald.

Lees meer over dit artikel : website