Verkoop Kleding
Image default
Aanbiedingen

3M bescherming (PBM) en Haix werkschoenen

Goed en veilig voor de dag komen met 3M bescherming

Wist u dat 3M marktleider is in veiligheid en persoonlijke bescherming? 3M is een wereldwijd bekend merk en eigenlijk zelfs meer een instituut dan een merk. Overal is het merk van 3M bekend en staat voor kwaliteit en degelijkheid als het gaat op PBM en beveiligingsproducten. 3M werkt continu aan de meest veeleisende veiligheidsvoorschriften en verhogen de veiligheid, beveiliging en productiviteit van mensen, werkplekken, installaties en systemen. Nijhof Safety is leverancier van het kwalitatief hoogwaardige assortiment van 3M Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM).

Al je beschermingsproducten en werkkleding online kopen

Bij Nijhof Safety streven we altijd naar comfortabele, goed ontworpen, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkkleding en werkschoenen. In onze webshop kunnen onze klanten eenvoudig online werkkleding, PBM en werkschoenen bestellen met een keuze uit uitsluitend A-merken. Hierbij hebben we rekening gehouden met de meest voorkomende branches en industrie. Zo hebben we ons kledingpakket afgestemd aan de volgende werkbranches:

 • Brandweer
 • Politie en veiligheid
 • Hulpverlening
 • Jacht- en bosbouw
 • Industrie
 • Militair

Voor bovenstaande branches hebben we in ieder geval de meest complete werkschoenen collectie te koop staan in onze webshop. Van lichte s1 werksneakers tot s2 werkschoenen en uiteraard de veel verkochte s3 werkboots. Hierbij heb je de keuze uit uitsluitend topmerken zoals:

 • Atlas
 • Bata
 • Grisport
 • Haix
 • Quick
 • Sixton

Een passie voor gezonde medewerkers

Nijhof Safety heeft een passie om met haar werkkleding collectie de gezondheid van medewerkers te waarborgen en tegelijk een ideale kledingpakket te bieden dat onder alle omstandigheden functioneel en goed is. We vernieuwen daarom onze werkschoenen op periodieke basis zodat we de nieuwste technologieën kunnen aanbieden voor professionals. We streven natuurlijk daarnaast naar goed ontworpen persoonlijke beschermingsmiddelen die eenvoudig in gebruik zijn tegen scherpe prijzen.

Haix werkschoenen bestellen bij Nijhof Safety | ✓ Ruime voorraad ✓ Officieel dealer ✓ Gratis verzending

Op zoek naar de nieuwste Haix schoenen? Wij hebben ze! Als officiële Haix dealer in Nederland verkopen wij de nieuwste collecties van dit Duitse topmerk. Voorzien van de nieuwste innovatie technieken op het gebied van brandbescherming, snijbescherming, anti-slip zool en high-tech sterke materialen die van lichtgewicht zijn blijft Haix de concurrentie altijd een stapje voor. Niet voor de reden dat de Nederlandse krijgsmacht en Landelijke Politie grote afnemers zijn van Haix werkschoenen.

Krijg advies op maat bij Nijhof Safety

Wil je graag advies krijgen bij het kopen van de juiste werkschoen? Heb je specifieke eisen omdat je werkzaam bent in een bepaalde branche of vakgebied? Of twijfel je gewoon of de schoen groot of klein uitvalt? Neem dan contact op met onze klantenservice via 074-2914085 of mail ons op klantenservice@nijhofsafety.nl.

Bestellingen in onze webshop worden gratis verzonden in Nederland bij besteding vanaf €99,95. Doordat we direct uit voorraad kunnen leveren heb je je bestelling al binnen 2 werkdagen in huis. Is het kledingstuk of schoen toch niet de juiste maat of bevalt deze jou niet? Dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren naar ons winkeladres.

https://www.nijhofsafety.nl